5 Ocak 2009 Pazartesi

üzülmeyin gençler..


Tribalfootball.com'un haberine göre Abdülkadir, Chelsea'ye transfer oldu diye yazmıştım. Anlaşılan uluslararası kaynaklar bizimkiler kadar balon olabiliyor. Gerçi Avrupa'nın devleriyle ilgili balon transfer haberlerine sıkça rastlamıştım bu sitede ama 17 yaşındaki bir Türk çocuğundan haber çıkarmamışlardır demiştim. Yanılmışım.

Bu arada Abdülkadir'in geçen sene verdiği röportajlardaki, "3 büyüklerden teklif alsam da Premier Lig'de orta sınıf bir takımda oynamayı tercih ederim" açıklamaları da desteklemişti sözü geçen siteyi. Bugün, 3 büyüklerin ilk resmi imzasını Gökhan Emreciksin ile birlikte Fenerbahçe için atan aynı Abdülkadir "Dünyanın en büyük kulübüne geldim" demiş.

Kısmet işte, biz onu Lampard'la birlikte Gerrard'a karşı hayal ettik, o ise Emre'yle birlikte Arda'ya karşı oynamayı tercih etti. Fenerbahçe, oyunun iki yanını oynayabilen komple bir orta saha oyuncusu kazanmaya çok yakın. Harcanan genç yıldızlar serisine eklenmemesi dileğiyle.
Fakyel

9 yorum:

Adsız dedi ki...

"oyunun iki yanını oynayabilen komple bir orta saha oyuncusu" derken?
ne zaman, nerede izlediniz?
harcanan scoutlar serisine eklenmemeniz dileğiyle.

Adsız dedi ki...

ahaha evet adsız yorumcu arada sırada haketmediği sert tepkilere maruz kalabiliyor ama bu sefer çok güzel bir noktayı görmüş, efendi bir şekilde dile getirmiş, güzel dileklerle kapanışı yapmış
trapano

Adsız dedi ki...

evet Al lee, PS3'te mi CM'de mi :))

CanBey dedi ki...

kayalı'nın ingiltere'ye transferi sanırım legal bir soruna takıldı. 18 yaşının altındaki bir yabancı oyuncunun ingiliz liginde forma giymesi biraz zormuş anlaşılan..
yoksa giderdi heralde ya.. eğer o kadar büyük potansiyel olsa kaçırmazdı adamlar. aslında türk oyuncular avrupa birliği statüsünde oynama hakkını elde etseler ne güzel olacak..

Adsız dedi ki...

@canbey
ı)eğer o kadar büyük potansiyel olsa kaçırmazdı adamlar.

parçanın akışını bozmamış mı?

trapano

Adsız dedi ki...

@adsız

sencer e fena cwp geldi...

affet beni adsız...:)O)))

burkay

selaminko dedi ki...

hocam kendisi benim yazın antalyada yapılan turnuvada dkkatimi çekmişti. yetenekli ama asla bir nuri şahin kadar değil. FB'ye geldi ama çok açık konusayım bence yazık etti kendine. EPL de orta sınıf bir klüpte cok daha önemli işler yapabilirdi belki. Ha ayrıca o kadar cok potansiyeli olsa kesin su an Fabregas'ın sakatlıgı anında Arsenal devreye girerdi :) Arsene Wenger bile istemediyse bi problem vardır. bu bizim gençlerin harcanma hususu da tamamen ayrı bir yazı konusudur.

Al lee dedi ki...

@canbey
Hocam önceki yazıda da yazmıştım, Ocak ayında 18 yaşını bekliyorlar diyordu haberde. Ama haber beni de yanıltmış işte. Ama “Türk futbolcular Avrupa Birliği statüsünde oynasayabilse” kısmı hakikaten düşünülmeye değer.
@selaminko
Bence Beşiktaş’a gitmesi daha doğru olurdu. Özellikle Cisse’nin takımdan kesilmek istenmesi durumunda iyi bir alternatif olabilir, zamanla da yerini sağlamlaştırabilir bence. Nuri Şahin çok özel bir futbolcu ama hala beklenen çıkışı göremedik kendisinden. Aslında Arsenal’in Fabregas yokluğunda en çok işine yarayabilecek 3 Türk futbolcudan biridir kanımca (diğerleri Hamit,Mehmet Topuz)
@adsız
Bahsi geçen futbolcu, 17 yaşaltı ümit milli takımın kaptanıdır. Ben de bu çocuğu Sezer Öztürk, Nuri Şahin, Caner Erkin hatta Arda Turan’ı nereden biliyorsam oradan biliyorum yani Genç Milli Takım maçlarının TV’de izleyebildiklerimden. Ayrıca scout dediğin adam, futbolcu Fenerbahçe’ye gelmeden ya da Premier Lig’e transferi söz konusu olmadan böyle bir futbolcu var diye çıkar. Bu çocuk zaten yeterince meşhur kendi alanında.
Bunun dışında kendi fikrin var mıdır kardeşim? Çünkü bugüne kadar yaptığın bütün yorumlar, başkalarının yazılarının satır aralarından didikleniyor. Abdülkadir kötü futbolcudur, Demirören iyi başkandır ya da herhangi başka bir düşünce esamesi içeren yorumunu bile okuyamadık henüz.
@burkay
şişmek derken?

Adsız dedi ki...

alleeden adsıza:
adsız ben var ya senin bıyığını...
alleeden burkaya:
allee basın tribününe dogru koşar,kafasını kaldırır,burkayı görür, kolunu "anlamlı" şekilde kaldırır...

@selaminko

arkadaşım nuri nuri diyorsunuz yaw ben hiç bişey göremiyorum nurişinizde...ne çok hızlı ne çok teknik hatta fazla cılız,sıfır gelişim.zamanın gençler turnuvasında attıgı golü sayarsanız ankaragücülü yılmaz barça kaptanıydı...yani epl gitse ne olacak,tuncay fenere gelmeden gitseydi oraya 10000m koşucusu yaparlardı...diye uzar gider
trapano