15 Ocak 2009 Perşembe

Bir baba Kaptan


Kal, Roberto Carlos'un kaptani ol demisti Aziz Yildirim. Ama o çok kisiye aglayarak dönecegi Premier Lig'in köy takimi (!) Middlesborough'a gitmeyi tercih etti. Simdi Türk Takiminin kaptani oldu. Gaza gelip yaptigi "Hindi rezilligini" saymazsak, bir de gollerinden sonra (kolunu göstermese de) sus isareti yapmasinin iticiligini bir kenara koyarsak oyun içerisindeki hirsi ve al yanaklariyla sevdigim bir futbolcudur.

Bu sene Milli Takim maçlarini izlerken, Emre'nin kolunda pazubandi görünce içim burkuluyor, takima sahiplenmeye baslamak için 10-15 dkya ihtiyacim oluyordu.
Terim'in yeni karari sayesinde, kaptanlik pazubandi Tuncay'in kolundayken artik yabancilasmayacagim Milli Takima. Ben bunlari düsünürken asil önemli olan Terim'in ne düsündügü. Neden Emre'nin kolundan alindi pazuband fikri olan varsa yorumlarda beklerim.
en efendi kaptan Cüneyt Tanman

8 yorum:

Adsız dedi ki...

yav arkadas nediyosun sen ya köy takımıymış ne alaka nedemek yani simdi bu???


fufinho

Adsız dedi ki...

emre istemiştir
trapano

ix dedi ki...

Dün gece muhabbet ederken 'Hindi olayına girmiş olsa da büyük topçu be!' demiştim :) Burda yazı olarak görmesi de enteresan oldu...

Adsız dedi ki...

kendisi sevdiğimiz bir kardeşimizdir ...

Adsız dedi ki...

emrenin kolundan neden pazuband alındı?

acaba neden?

hımm, allahım ne kadar zor soru.

...

...

fatih terim götüyle deil de belki gözüyle görmeye başlamıştır belki hacı?

perek

Barizzio dedi ki...

@perek
Iki kere belki demisin ama super bi soluk getirmisin olaya.
@ix 11in yenilecek ama futboldan anliyosun:)

Adsız dedi ki...

Aslında pazubandın emreden alınması gerçekten çok ilginç çünkü çirkefliği ve saygızlığı tamda fatih terimin öğrencisi izlenimini veriyor.
Hani bu biraz pascal ve beşiktaş taraftarını(bende dahil)anımsatıyor.Taraftar saha içindeki pascalı çok severdi çünkü kendilerinin rakip futbolcuya yapmak istediklerini pascal gayet iyi yapardı bu yüzden bizim sevgilimiz olmuştu.(tabi böle bahsederken pascalı cok sevdigimi ve cok iyi bir Beşiktaşlı oldugunu soylemeden gecemicem)yani uzun lafın kısası bence emre tam türkiyenin kaptanı olcak kişiydi çünkü milli duyguları çok fazla kabarık,kavgacı,sinirli ve çirkef bir kişiligi vardı(bu tamda bu ülkeye uygun)yani türkiyeyi cok iyi temsil ediyordu ayrıca fatih terimide oyle(emrenin isvicre macı bitiminde orta sahadan tunele adam dovmek ıcın kosusunu hala unutamam,tabiki teriminde emreye ayağıyla yaptıgı''vurun''hareketinide unutamam)
ne yazıkki büyük kaptanın yerine daha aklı basında bir kaptan getirildi.
size soruyorum acaba fatih terim büyüyor mu?Saygılar...


fufinho

erbo dedi ki...

iticiydi evet ama işte adaya gidince herkesin empatisni kazandı...

sus işareti de kimse kusura bakmasın da tam bir "İlhan Mansız" özentiliğidi....literaturde klasikleştiren İlhan 26'dır