26 Ocak 2009 Pazartesi

Pazar akşamı


Trapano ve bir arkadaşıyla, Al Lee'nin evinde buluştuk (saçma geliyor ama, o arkadaş Al Lee'nin kardeşi olduğu için aslında çok saçma değil), amacımız pazar gecemizi Fenerbahçe maçı izleyip, PES oynayarak geçirmekti. Bir de Al Lee'nin, geçen haftanın PES maçlarından kaybettiği krokanlı pastayı yemek de aklımızdaydı (gecenin sonunda elibol kardeşimizin madodan aldığı muhteşem pasta, gecenin en önemli anı oldu bizim için, o ayrı)!

Fener Trabzon maçıyla ilgili fazla söz yok söylenecek. Volkan ve Gökhan'dan ibaret Fener'e 1 puan bence yetmeli. Pek de söylenmedi zaten yanımdakiler beraberliğe, oynanan futbol nedeniyle. Ama Guiza artık sabır taşırmıyor mu? Bir oyuncuyu kulübeye almak için kaç hafta kötü oynaması beklenir? 18? 20? Bu adam Raul'u takıma almamış, memnun kalmadığı saniye Torres'leri kenara çekmiş adam. İlginç değil mi Guiza'ya bu kadar göz yumması?



Sonrasında "Adriana Lima'yı görek" amaçlı Acun'a katlanma saati geldi. Lima'nın özensiz koltuk altından (bu kısmında konsensus sağlayamadık) girdik, kötü makyajı ve giymeyi unuttuğu iç çamaşırında tecelli ettik. Ama gerçek şu ki, bu kalibrede bir insan (güzellik ve kariyer) için, akılalmaz düzeyde alçak gönüllü ve sempatik birisiydi. Hasılı eğlendik..

Son olarak da, PES'i 4 kişi oynamanın tadını çıkardık, Trapano'yla fırtına gibi estik. Buradan da, Al Lee ve ortanca kardeşinin PES konusunda halen gelişime açık olduğu sonucunu çıkarabiliriz bence!

not: PES 2009'da "Become a Legend" modunu denemeyen varsa, hiç kaçırmasın, forvet ya da kanat olun, adamınızın gelişimi, attığınız goller vs. muhteşem bir sahiplenme duygusu yaratıyor.
Al Lee'deki şansa bak. Allahsız acun, yiyosa Scarlett'i çıkarsana programa

14 yorum:

Adsız dedi ki...

-allee düşüşte: van persie saçlı birine yenilmiş
-burkit gelişime kapalı: keşke sabri sarıoglunun saçlarına benzetebilseydim
-pasta güzel
-acun itici,sevimsiz
-adriana: gözmakyajı kıyafeti ve koltukaltları uyumluydu
-kontorland:normalde iyidir ama adamlar ucuzuna kaçmış kontürlend almışlar.
-güiza: jean renoya benziyor giderek
-güizanın annesi: kalitesiz
-wasted yanıltıcı: naif
-fener kötü,trabzon vasat,yattara iyi,volkan süper
-saten: yorumsuz

trapano

Barizzio dedi ki...

Trapano muhteşem yorum yav :))Çok güldüm..
İş yerinde rezil ettin beni millete.

Adsız dedi ki...

trapano yorumlarına katılıyorum :) guiza ligin ilk yarısında küçük emrah'a benziyordu, ikinci yarı jean reno olmuşsa bu da bi şeydir..fener -ts maçını izleyemedim, izlemeden lolo yapmayalım şimdi ama trabzon bi yerde pis patlayacak..

w.t

Barizzio dedi ki...

@wt
her yorumuna mı katılıyosun? Saten mesela? Ya da Kontürland?
Emin misin?

Adsız dedi ki...

sana "hı hı barizzio, you are the best" deyip geçmek lazım ama ben yine de yazıyım :) bilmediğim konulardaki yorumlarına nasıl katılıyım?? anla işte, acun itici adam, fener çok pozisyon vermiş, iyi değilmiş vs..muhakeme yeteneğin var senin, sorma böyle sorular :) yoksa gergin misin?? :)

w.t

Adsız dedi ki...

trapano'yla oynamak zordur.arada x pas,kare şut diye hatırlatmak gerekir.hatırlatmazsan sıfırdan şut çeker,altıpastan boş kaleye vurmaz arkaya pas verir.bu yüzden kimse onunla aynı takımda olmak istemez.bunu bilen trapano acı gerçek yüzüne vurulmadan önce kahraman edasıyla "ben tek siz hepiniz" der ve olaylar gelişir.

fufinhonun işbirlikçi kuzeni

Barizzio dedi ki...

@harcanık
bu böyle gitmeyecek. sen bu ara bi çıkışta gel de biz en iyisi iki yumruklaşalım, medeni biçimde halledemeyecez :)
@işbirlikçi
ben memnundum açıkçası takım arkadaşımdan. Sürekli kendi kalesine şut çekse de, sürekli geri pas verse de, takım ruhumuz çok üst düzeydeydi..

Adsız dedi ki...

@adsız,fufinhonun işbirlikçi kuzeni,sahtejapon,eski kral,tellur

yorumlarımız yapıcı,inandırıcı ikna edici en önemlisi dogru olmalı.yanlış yorumları insanlar yanlış yorumlayabilir.tıpkı koli gibi yani koli dogru hazırlanır ama dogru bölgeye egeye gönderilir ama şehir yanlıştır ve olayla gelişir

@barizzio
kontürlend

trapano

Adsız dedi ki...

gergin, işbirlikçi, harcanık, dağınık, fantom, gergin bariz..harcanık ne lan??

w.t

Adsız dedi ki...

kolinin içindekiler:

-mangalda enginar
-etli baklalı enginar
-zeytinyağlı enginar yemeği
-enginar sapı salatası
-enginar için suteresi sosu
-domatesli pirinçli enginar göbeği
-taze enginar dolması

Adsız dedi ki...

iyi bir koli sahibinin zevklerine uygun bir içeriğe sahip olmalıdır,kişiyi mutlu etmelidir,hacmini optimum seviyede kullanmalıdır.onun dışında enginar pırasa farketmz:)
trapano

Adsız dedi ki...

futbolun güzel yanı insanın giydiği şeyi kendine yakıştırmasıdır...:p

pazar günü aranızda ve adriananın arasında olamayan::))

burkay

Barizzio dedi ki...

@burkay
Terbiyesiz :)

fufinho dedi ki...

yoksa o kolinin içinde etli ekmek,nar ekşisi,oruk,kebablar vb.....şeyler mi vardı?antakyaya selamlar koli işbirlikçinin eline ulaşamayınca çok büyük bi hayal kırıklıgına ugramıstı.hee unutmadan bilmiyorum sadece banamı denk geldi ama işbirlikciyle pes oynamak cok zordur cunku genellikle;oynayacagımız mekanı,mekanın sahiplerini,koltukları begenmeyip geri cıkar dukkandan bende aga gel oynayalım deyince genellikle tepkisi ''yürü yürü'' olur.

bu arada @adsız,fufinhonun işbirlikçi kuzeni,sahtejapon,eski kral,tellur'a tarkan'dan ''dön bebeğim'' şarkısını hediye ediyorum.