2 Ocak 2009 Cuma

Katar organizasyon düzenlemesin!


Şımarık zengin Arap gençlerinin Avrupa'da gelenek sahibi ama fakir takımları satın almasına alıştık artık, gözümüze eskisi kadar batmıyor bu durum.

Ama kantarın topuzu kaçıyor. Katar, 2018 dünya kupasını düzenlemek için aday olacakmış! Muhtemelen sadece o dünya kupasında kullanılmak üzere 8 tane stat inşa ederler, bir daha da kullanılmaz o statlar. Olsun, onları yıkar alışveriş merkezi ya da otopark yaparlar, nasılsa para bok!

Yazıktır, günahtır. Bence bu tür adaylıklar belirlenirken ülkenin futbol geleneği olup olmadığı da sorgulanmalıdır. Stat ve otel kalitesine diyeceğim yok, ama futbol, Katar'ın dünya piyasalarının gözüne biraz daha girme teşebbüsüne hizmet etmemelidir.
düzenlerlerse izleyeni s....

2 yorum:

Figueres dedi ki...

aynen ben de katiliyorum. ne isiniz var sizin WC organize etmekle? arjantin, ingiltere, almanya, brezilya, hollanda, fransa vs vs gibi iyi ya da kotu yerlesik bi futbol gelenegi olan ulkelerde WC duzenlendiginde alinan keyifle Kore-Japon ortak yapimindan alinan bir olur mu? Sirada Guney Afrika var. Adamlarin ne dogru duzgun bi ligi ne de stadi var ama sirf Afrika'ya vermis olmak icin bizim 4 yil boyunca yolunu gozledigimiz organizasyonu pic edecekler. 2018i de Katar'a verin tam olsun gercekten. Futbolu endustriyellestirenlerin yedi ceddine buradan selam olsun.

Adsız dedi ki...

bu devran böyle gider...

burkay