5 Ocak 2009 Pazartesi

Açtım Şom Ağzımı!.


23 maçta sadece 2 mağlubiyetle başlanan sezon, sonrasında ise 6 maçta 4 mağlubiyet!! Övgü dolu yazımdan sonra gerçekleşince bu düşüş, ben de üzerime alındım şahsen. Şaka bir yana, acaba bizim yaşlı kurtlar yorgunluk sinyalleri mi veriyor, yoksa "MJ'li Bulls bile yeniliyordu hocam!" mı?
işimdeyim gücümdeyim

7 yorum:

Svetlin dedi ki...

sezona 27-2 başlamışlardı hatta. ondan sonra batıdan çıkamadılar, son olarak da new york çaktı tokadı.

herşey los angeles'ta başladı ama. o günden beri bir düşüştür gidiyor.

Barizzio dedi ki...

Zaten bahsettiğim övgü dolu yazıdan 1-2 gün sonra oldu söylediğin LA mağlubiyeti. Onu da yazmıştım, ama gerisinin geleceğini tahmin etmeyerek yazmıştım açıkçası.

Adsız dedi ki...

Mistik bi rol yüklemeye gerek yok bi yazıya. Adamlar da insan, yenildikleri takımlar da Fenerbahçe Ülker değil!

Düdük Makarna

Adsız dedi ki...

bu seviyede yorgunluk da rehavet de doğru birer açıklama olamazlar kanımca..bütün maçlarını kazanmalarını bekleyemeyiz elbette..ama doc rivers'ın big baby glen davis ve brian scalabrine (ki bence deli gelecek vaadeden bi adamdır kendisi)gibi potansiyelleri rotasyonda daha çok kullanması lazım..bence bu yıl doc rivers için gerçek bi koçluk sınavı olacak, çünkü geçen sene motivasyona ve taktiğe ihtiyaç duymayan 3 süperstar zaten olayı götürecekti..bu sene egolar da yükseldi. (bkz.kg'nin davis'i kolundan tutup çekiştirmesi)..doc bunu iyi yönetebilirse boston playoff'un sonuna kadar sahnede olur..yok eğer yönetemezse, ormanda gezinen çok fazla aç kurt var zaten..

bu arada bu blog yıldırım demirören'den tiksindiği kadar celtics'e hayranlık duyuyor, bunu farkettim :) barizzio bence bu aralar bi bira kap ve yakalayabilirsen bi portland maçı izle..tavsiye olsun..

kayıp yazar w.t
horhor, cemazülevvel 1654

Barizzio dedi ki...

Sevgili arkadaşım, Cliff Robinson'dan sonra benim için Portland defteri kaoanmıştır. O formayı başka kimselere yakıştıramamışımdır..

Adsız dedi ki...

Boston sucks...
KB bu sene cümlesinin dersini verecektir..

Unknown dedi ki...

Sezon bittiğinde yüzünü görmek isterdim "Adsız" kişinin. Görücez dersi..