16 Aralık 2008 Salı

Lampard'la birlikte Gerrard'a karşı


Tribalfootball.com internet sitesinin haberine göre Chelsea 1.5 milyon pound ödeyerek 17 yaş altı Milli Takım kaptanı Ankaragücülü Abdülkadir Kayalı'yı transfer etti. Kayalı bu sene başında Manchester City ile antrenmanlara çıkmış hatta bu kulüpte oynamak istediğini söylemişti. Gerçi aynı röportajda en büyük hayalinin Steven Gerrard ile beraber oynamak olduğunu da dile getirmişti. Yanyana olmasa da en azından Gerrard'a karşı oynayabilecek artık. Transfer ise Abdülkadir 18 yaşını doldurduğunda yani bu Ocak ayında gerçekleşecek. Ne diyelim bir tarafta Tugay'ımızın yardımcı antrenör olması konuşuluyor, öte yandan 18 yaşında bir oyuncumuz 3 büyüklere uğramadan adaya uçuyor. Tuncay'ımızın da Middlesborough'da kendini kabul ettirdiğini ve Chelsea'ye transfer haberlerinin İngiliz tabloid gazetelerinin spor sayfalarını süslediğini düşünürsek artık Recep Mamur'un Anfield Road kenarındaki billboardlara Mehmet Topuz'u satmıyoruz ilanı vermesinin ya da İbrahim Yazıcı'nın Sercan Yıldırım'ı İngiliz kızları boy abdesti almayı bilmiyor diye kandırmasının zamanı yaklaşıyor diyebiliriz.
gribal futbol

11 yorum:

Adsız dedi ki...

mevkisi ne bu gencin? genc hakikaten bu herif bana abi diyecek yasta ne hale geldik ya
neyse allee sana bir kac sozum var!
abi sen niye istanbuldasin niye antakyada yasamiyorsun?niye yani simdi istanbullumu oldun sen?nesini begenmiyosun? trafik cokmu hosuna gidiyor yada sahte kebap ustalarindan yedigin kaziklarmi?hangisi? koskoca evde annen baban yalniz kaliyor hic dusunmuyomusun onlari?* bu blogu antakyada yazabilirsin hem bak 1hafta kaldin yazilarin duzeldi:)**burda adini bile bilmedgn patronuna para kazandirirken,hikmet amcayi yok sayiyorsun***aferin aferin boyle devam harika gidiyorsun istanbul-bucanavar sehir- senide yutsun,turkcesi duzgun ama yuzu gulmeyen robota donus!
* nesrin teyze bu lafi duysa ahitkadek sezer derdi:))
**yazilarin duzeldigi yok sadece gaz amacli
***bu da hikmet amca icin:))

trapano

Adsız dedi ki...

tuncay'ımız derken??? iyelik eki gereksiz olmamış mı biraz :)

anladın sen kim olduğumu :)

Adsız dedi ki...

çok müstehcen..
"anlamazdın,anlamazdın" kim olduğumu..:)

burkay

Barizzio dedi ki...

Ulan tırapan kardeşim, pancarın aklını çelmeye uğraşma yakarım çıranı. 2 sene önce gitmeyi denedi ama himayemden 4 ay uzaklaşabildi anca..

Adsız dedi ki...

hepimiz antakyalıyız.

antakya bize gelsin.

Adsız dedi ki...

2sene önceki hareket güzel ama zamanlaması kötüydü... bence şimdi hem sencer hem antakya hazırlar yusufun şimdi fener gelmesi gibi olur:)yalnız sizin kıskançlıgınızı anlamıyor degilim...sanıyorsam biriniz donuk,hiçbir havası olmayan protokol ankaradan digeriniz sürekli etleri biraz büyük dograyıp ekmegin üzerine serpince zevkten dört köşe olup,kendi ekseni etrafında dönmeye başlayan konya...hayye* sencer bakma sen onlara kaçacak yerleri yok
*onlar sana hayye diyebilirmi gırtlaktan
trapano

Al lee dedi ki...

sevgili kardeşim trapano, güzelim memleketimin herşeyini özlüyorum illa ama bariz kardeşimin de dediği gibi denedik Antakya'da olmadı. Ki ne yazık ki bu dönemsel bir durum değildi tamamen iş koşulları hocam yani Ortega Fenerbahçe'ye 10 defa da gelse 10 defa da kaçar hesabı :)
Bariz ve Ram başta olmak üzere buradaki kardeşlerim sağolsun onlar sayesinde de İstanbul doyduğum yerden çok daha fazlası benim için.
Artık seni Antakya'da Amik Ovası'nın ortasına kuracağın çiftlikte ziyaret eder, güzelim kebapları götürürken yaparız maç muhabbetlerini inşallah..

Barizzio dedi ki...

Bu arada gırtlaktan "hayye" söyleme yarışması yaparsak üzerim seni dostum, bilmiş ol :))
Referans : Nesrin Teyze, Burak vs..

Adsız dedi ki...

valla ben trapana adlı arkadası tanımam..ama yazdıklarını takdır ettım ve Al lee'nın gelecegı ve iyiligi icin arkasında oldugumu solemek ısterım...Ben sencerın ortega'dan cok Yusuf oldugunu dusunuyorum :)
François..

Adsız dedi ki...

@barizzio
girtlak konusunda iddiali olabilirsin ama ben turkceyi 2004te ogrendim istanbulda:))
@allee
bu konu daha kapanmadi
trapano

Adsız dedi ki...

abiler!!!!!


burkassi