28 Aralık 2008 Pazar

katliam burada, dünya nerede

Bu blog sporla ilgili ve mümkün olduğunca can sıkıcı şeyden uzaklaşmak için bir fırsat. Ama af buyurun Israil'in son katliamıyla ilgili bir iki cümle karalamadan edemedim.

Bu ne Yahudi-Müslüman savaşıdır ne de başka birşey. Bu güçlü olanın güçsüz olanı katlidir. Bundan yıllar sonra gün olur ki çocuklarımız Ortadoğu'da barış görürse, mutlaka birileri çıkıp özür dileyecektir. Allah belalarını versin diyecem malum O'nun da sopası yok. Sopası olan vuruyor zaten..
Barrack'ın nerede Obama??

6 yorum:

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Barizzio dedi ki...

Bir kısım insan vardır, keşke Hitler kıyım yaparken biraz daha sinek kaydı tıraş yapsaydı diye düşünen. Ben de hep kızmışımdır onlara, sivillere yapılan her türlü şiddeti lanetlemişimdir. E ne diycez şimdi bu duruma, ben de keşke mi desem??
Hayim ne diyo bu duruma ki, bilen var mı?

Adsız dedi ki...

hayim i bilmem de dün plaza da çalışırken aşağıda gösteri yapan 300 kadar insanın neler dediğini çok iyi biliyorum barizzio..
bu adamların yarattığı ortam sadece ortadoğuyu değil,bütün dünyadaki israil in kolunun bacağının bulunduğu yerlerde(konsolosluk gibi mesela) çalışan ve/veya yaşayan insanların hayatını da tehdit ediyor..bütün dünyaya hesap vermeleri gereken bir olay ama abileri sayesinde ortalıkta ne bir dayatma var, ne de düzgün bir tepki..olay bu kadar kolaysa biz de gidelim hataydan arsa alalım ufak bişi sonra savaşa savaşa etrafla büyüyelim..hiç hoş değil..lanetliyorum..

Adsız dedi ki...

üstteki yorum burkay tarafından yazılmıştır...

burkay

Al lee dedi ki...

bağımsız hatay devleti sana topraklarını yedirmez burkay, karıştırma :)

Adsız dedi ki...

Çocuklarımıza kalmasın biz görelim barışı.