14 Eylül 2008 Pazar

hacettepespor-fenerbahçe

belediye maçı yazısını müthiş(!) transfer planlamasından dolayı yönetimi alkışlayarak bitirmiştik..edu-lugano yokken şampiyonlar liginde yarı final hedefleyen takımın tandeminde can-yasin oynuyor..suat usta'nın yanına gordon shildenfeld'i koyun işte..ne eksik ne fazla..aragones'in alex'i defansta oynatacak hali yok, elindeki alternatifler bunlar..koşu yapabilen vasat bi forvetiniz olsun bu defansa halı sahada 5-6 net pozisyon yedirirsiniz zaten..hacettepe de aynı şeyi yaptı..ibrahim'in bi kaç koşusu can'ın da yasin'in de ayaklarını birbirine doladı..yapacak bi şey yok, taraftar kartlarını peynir-ekmek gibi satan aziz yıldırım'ın, defansta kadro derinliğini sağlasın diye meira'ya ya da zapo'ya verecek 4-5 milyon eurosu yok malesef..dünya takımı fenerbahçe bütün sezon "aman edu sakatlanmasın, lugano ceza almasın, ülkesine gidince zamanında dönsün" diye dua etmek zorunda..hadi defansta suat usta-gordon tamam dedik, defansın önündekilere ne demeli? josico, maldonado kenara 3 metrelik kısa paslar verirken refakat etsin diye alındı herhalde..

aziz yıldırım dün fb tv'de "şampiyonlar liginde son 4'e kalacak takımı kurduk" diyor..şampiyonlar liginde yarı final oynayacak takımın merkezinde kemal aslan'dan biraz hallice olan josico mu oynar yoksa keita, essien mi? bütün takımı toparlayan, her yere yetişen marco'ya ekstra 1 milyon euroyu "takım içi dengeleri korumak için vermedik" deyip, psikolojik deli emre belözoğlu'na 3,5 milyon euro vererek mi şampiyonlar liginde yarı final oynanacak? 3 ay önce xavi'yi çıkarıp fabregas'ı oyuna alan hocayı, ankara'da gürhan'a, uğur boral'a mahkum ederek mi olacak bu iş?

"sakatlar çok", "uruguay'da kasis var lugano gelemedi", "emre'den patlama bekliyoruz"..kimse hikaye okumasın..edu'nun sezonun en kritik haftalarında sakatlanıp 2 ay oynamayacağını, lugano'nun ya da volkan demirel'in arsenal maçından önce kırmızı kart görüp cezalı olmayacağını kim garanti edebilir? buyrun işte; serdar kulbilge kocaeli kalesindeyken, fenerbahçe kalesini haftaya volkan babacan koruyacak..volkan babacan'ın bir (1) tane süper lig maçında oynamışlığı var mı, bilen varsa söyleyebilir mi?

o değil de mahmut, kenan evren lisesinin yerine 5 yıldızlı bi fenerbahçe oteli çok iyi gitmez mi?

bi de unutmadan, guiza iyiydi de çevresi kötüydü..
aziz

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Doğru söylüyorsun

Güney Amerikadaki hava durumu bir takımı sallıyorsa eğer o takım büyük bir takımmıdır?

Bu soru Aziz kardeşimize gelsin..

Adsız dedi ki...

"guiza iyiydi de çevresi kötüydü" :)) güldürdün bizi wasted times. eleştirilerinde haklısın. 10 puan veriyorum yazıya. ama sana hıncal uluç jr. demek istiyorum artık, kabul mu??

crespo!

Adsız dedi ki...

wasted arkadasım takımın 2 as stoperi yok, ilk maçına mecburen cıkmış arkadaslarının adını tam bilmeyen bir adam josıco var, emre gslı teen seven hıncal tarafından morali altüst edilmiş o da yok, semih yok deivid yok ,yukarda allah var diyen volkana kırmızıyı gösteren ateist bir hakem var sonra gel feneri eleştirecek uzun bir yazıyı güzel yazı diye övmemizi bekle...zapo meira demişsin 2side ne edudan ne luganodan iyi, zaposuz bjk 8 songsuz gs 5 yedi...paragöz serdar biz bırakmadık ki aragones babacan için yönetime yeterli demiş ki hepimizden fazla izlemiştir yarın olur da bir engin rüştü olayı tekrarlanırsa bir yazı isterim:)
yazı agresif ama güzel değil
trapano

wasted times dedi ki...

@trapano;

zapo- meira, edu-lugano'dan daha iyidir demedim..defansta sağlam alternatif olurlar dedim..fenerbahçe büyük takım, büyük futbolcu oturmalı yedek külübesinde dedim..can-yasin değil..hıncal'ı emre için bahane etmek mantıklı mıdır, bi daha düşün..o zaman adnan polat fenerbahçe maçından önce hıncal'a alex yazısı yazdırsın :))hakan şükür'ü 15 yıl eleştirdiler bu ülkede..kazım kanat'ın dediği gibi; dikkat!! :)

bi de babacan yeterli demişsin ama yasin'in kaleci olarak daha fazla süper lig tecrübesi var, o da oynar gençlerbirliği maçında bence ;)oynamaz mı?

josico iyi oyuncudur mutlaka, sabretmek lazım, haklısın ama abicim şampiyonlar liginde yarı final diyor başkan ya..insan keita'yı filan bekliyor o demeci duyunca..şampiyonalr liginde yarı final sonra josico-maldonado biraz zor gibi değil mi? :)

bi de ben yazıyı beğenmeni beklemiyorum zaten kimsenin..beğenirsen elbette memnun olurum, ama buraya yazmamızdaki en önemli neden, düşüncelerimizi ifade etme isteğimiz..bunu daha önce de söylemiştim zaten defalarca..

teşekkürler..

Adsız dedi ki...

önce güzel yazı degil derken amaç kırmak bozmak vurmak değil(yazı diliyle söyleme şeklimi yansıtamıyorum sert degilim onu bilin barizzio ile allee anlamıştır zaten:) )
babacana gelince ben yeterli demedim luis demiş. ikimizden de iyi tanıyordur heralde:)
emreye gelince evet haklısın bende yazarken inanarak yazmadm korktugumda başıma geldi:)
josico yerinede bir forvet tercih ederdim bana kalsa ama destekleyecez abiyi bakalım belki bi guinti çıkar umut işte...
trapano

Adsız dedi ki...

öncelikle kadronun güçlendirilmediği konusunda wasted'a sonuna kadar katılıyorum. Ancak bu takımın gürhanları olcanları vardı bir yerlerde ve bu sene onlar kazanılacaktı yine.. Onlar da yok, herşey aynı, aurelio eksik..
yazı fazla agresif olmuş mu bence olmuş, sonuçta ne olursa olsun fenerbahçe çok büyük aksilikler olmazsa Türkiye'de de Avrupa'da da en az geçen seneki kadar iddialıdır. Kadrosu ne beşiktaştan, ne trabzondan ne de portodan kötüdür.

drill