17 Eylül 2008 Çarşamba

şampiyonlar ligi kısa kısa..

"şampiyonlar liginde eric gerets-liverpool eşleşmesi adettendir" deyip başlayalım lafa..benitez adaletini gösterdi, manchester maçındaki performansından sonra keane'i yanında oturtup, babel'le başladı maça..hızlı, tempolu, şampiyonlar liginin şanına yakışır maç oldu..böyle maçlardan her türlü sonuç çıkar..marsilya kaçırıp, liverpool atınca 3 puan ingiltereye gitti..marsilya'nın oyunun hiç bi bölümünde ezilmediğini söyleyelim..liverpool için sezona bundan daha güzel bi başlangıç olamazdı, ligde 4 maçta alınan 10 puanı manchester galibiyetiyle sosladılar, üstüne bi de şampiyonlar ligi deplasman galibiyeti..geçen sene ingiltere'de marsilya, fransa'da liverpool kazanmıştı..bu sene aynı tarife geçerli olur mu bilinmez ama bu futbolu oynadıkça marsilyanın yolu açık.

gecenin diğer ingiltere-fransa eşleşmesinde chelsea bordeaux'ya 4 el ateş etti..mourinho şampiyonlar liginde de tam yol devam..atletico madrid psv'yi, barça da sporting lizbon'u rahat geçtiler..gecenin süprizi romayı italyada yenen romen CFR ve werder bremen'den almanyada puan alan rum anorthosis..roma demişken parantez açalım, seri a'daki kötü gidişten sonra bu yenilgi spalletti'nin koltuğunu sallar..

son olarak ertem şener, ya neyse bi şey demiyorum..

ms

3 yorum:

Adsız dedi ki...

yo yo yo yo yo gecenin asıl yıldızı ertem şener'e bir çift sözümüz olmalı...

şahsen merak ediyorum kuyt'ın babasının balıkçı olup olmadığını ya da gerrard'ın portakal suyunu içmeyi hak edip etmediğini şenerin ağzından duymaya kimin ihtiyacı var ya da böyle bir talep mi var ??

karpat ekolünden gelen bu kardeşlerimiz daha ne kadar koşmaya devam eder bilemem ama idolleri olan bülent karpat'ın sözüyle bitirmek isterim

"star ekranında herkese merhaba şu an man. utd. sahaya çıkıyor sayın seyirciler görebildiğim kadarıyla üzerlerinde beyaz don ve kırmızı tişört var"

biraz eksik biraz fazla o kadar olsun : )

Adsız dedi ki...

liverpool hiç hak etmedi. gerets galatasaray'dan gittiği için ne kadar dua etsek azdır. gerets'i yollayanlar, skibbe'ye mahkum oldular. oh olsun.

crespo!

mehmet erdem perek dedi ki...

seslendirmek üzse de insanın içinden Gerets şu anda bu kadroyla GS'da olsaydı ne olurdu diye düşünmek geçiyor.

Aynı düşünce çift ön liberolu, tek ama gayretkar forvetli (guiza sapına kadar topçuymuş arkadaş,verilen parada bir fazlalık yok bence) kadronun başında lucescu olsa ne olurdu diye de diğer taraftan tezahür ediyor.(agreed with Age)

ya da beşiktaş'ta sinan engin ve demirören olmasaydı?

trabzon, kayseri, sivas zaten doğru yoldalar.

süper değil de iyi bir lig olabilirdik sanki.