1 Eylül 2008 Pazartesi

falque silva iago ve serkan kurtuluş

alparslan erdem'le samir nasri nerdeyse arçil-şota kadar benziyorlar birbirlerine..öyle ki; fotomaç, alparslan erdem'in galatasaray'a imza attığı fotoğrafın altına "samir nasri galatasarayda" diye manşet atsa olurmuş..skibbe alparslan'ı kaç maç oynatır, alparslan seneye rize'ye kiralık gider mi bilinmez ama galatasaray bugün alparslanla aynı yaşlarda olan ve aynı mevkide oynayan serkan kurtuluş'u transfer etti..serkan, genç milli takım'dan alparslan'ın arkadaşı..geçen sene beşiktaş alacaktı ama bursaspor bi sene sarkıttı transferi.. sinan engin de, terlik derken kavga derken unuttu herhalde serkan'ı..genç yetenek demişken, barcelona ispanya genç milli takımın yıldızlarından falque silva iago'yu kapının önüne koydu bugün.. ranieri, arsene wenger kapmadan havada kaptı iago'yu..guardiola genç, yaşlı ayırt etmiyor, bileti kesiyor..dos santos'tan sonra ikinci oldu bu..o değil de, sinan engin 3-5 yıl sonra dizini döver mi?
klk

4 yorum:

Al lee dedi ki...

2 genç bek aldık. Alpaslan solda Volkan ve Hakan Balta varken forma giyemez bence, nitekim Skibbe kupa finalinde 2. yarıda orta sahaya kaydırdı Alpaslan'ı. Ama Sabri, Barış ve Uğur'un yokluğunda Serkan Kurtuluş'un önü açık görünüyor.

Adsız dedi ki...

bu gençler de tıpkı gs'ın 88-89 kuşağı gibi elinde patlayacak.

crespo

KinG dedi ki...

orda bi kuşak mı vardı?
hepsi yaşını başını almış adamlardı...
yalnız bir takımın sezon başında o veya bu şekilde kadrosundaki 10 küsür oyuncusunun sakat olması hiç normal deil...zaten hazırlanma evresi patlamış, her gün (bu seferki mecburdu) yeni transferlerle yenilenme sürecinde bir yan kapı daha açıyoruz..sonumuz hayır olsun...

Adsız dedi ki...

önümüzdeki günlerde de gs deki sakatlıkların süreceği kanısındayım maalesef.
özellikle sezon biter bitmez milli takıma çağrılan, mücadeleleriyle alkış alan ve döner dönmez de hiçbir dinlenme fırsatı bulamadan hazırlık kampına katılan oyuncular için sezonun ayrı bir zor geçeceği kanısındayım
serkan kurtuluş hayırlı uğurlu olsun ancak küçük bir düzeltme yapmakta fayda görüyorum bjk tarafı ile ilgili; bursaspor klübü serdar-serkan kurtuluşu birlikte vermek istedi ancak bjk yönetimi bunu reddetti transfer gerçekleşirken, sonra bakarız modu oldu, zira o sıralar serkan kurtuluş abisinin yedeği konumundaydı ve bjk kadrosunda birden fazla alternatif sağ bek mevcuttu. eğer bjk parayı yine çöpe atıp serkan kurtuluşu almış olsaydı, genç yetenek için kendini gösterme fırsatı antreman sahasından öteye gitmezdi, böylesi daha hayırlı oldu :) umarım abi kardeşi rekabeti olur ve kurtuluş kardeşlerin futbolları günden güne iyiye gider :)