27 Eylül 2008 Cumartesi

alpaslan abi!

ceza yayı'nın adını koyup yazmaya başlayalı 6 ay oldu, ölümle ilgili 3.postu giriyoruz..hayat kapısı bugün malesef değerli bi insanın daha yüzüne kapandı..daha 3 hafta önce bahçeşehir üniversitesinin bahçesinde baros transferini, spor yöneticiliğini, fair play'ı konuştuğumuz ali sami yen kapalısının alpaslan abisini, trübün kültürünün kitabını yazmış değerli bir futbol sevdalısını kaybettik..çarşı grubundan optik başkan'ın ölümünden sonra bir yıl içinde istanbul trübünlerinden kayan ikinci yıldız oldu alpaslan abi..tıpkı sevgisini kalbine nakış nakış işlediği metin oktay gibi acımasız bir trafik kazasında..

rahat uyu alpaslan abi..

gulen yüzün, umutların, sarı-kırmızı deyince heyecandan titreyen kalbim asla yok olmak icin var olmadılar..sen "sarı" diye bağırmaya devam et, kapalı hep "kırmızı" diyecektir..
kral nerdesin, başkan gitti..

10 yorum:

Al lee dedi ki...

seninle aynı anda girmişim postu, kaldırdım benimkini.
İlk eski açık kombinemi ellerinden almıştım.
Allah rahmet eylesin..

Adsız dedi ki...

Üzücü bir haber..
Allah rahmet eylesin..

Adsız dedi ki...

galatasaray kapalısına alperen ocakları zihniyetini getirmeye çalışan,galatasaray üstünden rant sağlayan,sizin gibi parlak çocukları kapalıda baskı altında tutan birisiydi,her öleni efsane yapmaktan vazgeçin artık.
ayrıca optik başkan ile aynı cümlede isminin geçmesi talihsizlik olmuş.

Adsız dedi ki...

sucularla sütçülerle karşılaştırılamayacak kadar değerli bir adamdı alpaslan abimiz.

baskı altında tutmak fener deplasmanında 'maçımızı izleyelim beyler,taşkınlık yok' demekse, Metin Oktay'ın ölüm yıldönümünü takip eden maçlarda yapılan anonslarda gözyaşı dökmekse, polisten cop yiyen üniversiteli gençleri korumaksa cennette de baskını hissettir aslan alpaslan abi.

optik başkana da saygımız sonsuz,ama tribünlerde saygı duyulması gereken böyle liderlere bilmeden bok atacaksak yorum kasmayalım, 'parlak gençler' alpaslan abileriyle ter döker,seslerini kısar icabında.

efsane masabaşında maval okumakla olunmuyor neyseki, bir sevdaya gönül vermekle de sınırlı değil,bugün bütün kapalının birbirine telefon edip sesleri titreyerek 'alpaslan abi vefat etmiş' demesini sağlamakla olunuyor.

sen rahat uyu abi, cennette yankı yapar nasılsa sesimiz kapalıdan.

perek

Adsız dedi ki...

efsane, ölünce arkandan ağlayanların sayısının fazla olmasıyla da olmuyor.devlet bahçeli ölünce de milyonlar ağlayacak arkasından o da mı efsane yani?
fener maçında tabiki taşkınlık yok diyecek çünkü düzenlerini kurmuşlar niye bunu medyanın,emniyetin önüne atsınlar mevzu çıkararak.baskı diyerek böyle basit bir şeyi kastetmemiştim.ne baskısı ulan dediğine göre ya tribünde yenisin ya da son 10 yılda küstürülen onların deyimiyle "zengin bebeleri"nin farkında değilsin.(tek kimlik ultraslan zorlamaları)
bir de herkes bi barış adamı olduğundan bahsediyor.bu barış sevdası humanizmden gelmiyor tabiki türk'ün türk'le kavga etmemesi gerektiğini düşünmesinden geliyor.

Al lee dedi ki...

Bu adamlar ülkücü değil de, solcu olsalar (ki neci olduklarını bilmiyorum, bunu baskı unsuru olarak kullanmadıkları sürece umurumda da değil) bu sefer de tribünlerde militan yetiştiriliyor olacak herhalde. Bu yazı tribüne ve takımına gönül vermiş bir insana bir ağabeye ithafen yazılmıştır ennihayetinde, uyuşturucudan aşırı dozdan da ölmüş olsaydı yine de yazılırdı. Niyetim polemik yaratmak ya da ölmüş bir insanın ardından iddialarda bulunup sevenlerini üzmek değil, sadece bu insanların bu kalplere nasıl böylece girdiğini anlamaya sevketmek.
Saygılar

Adsız dedi ki...

aşırı dozla ölümden aşağılık bir şey gibi bahsetmişsiniz halbuki gayet zararsız bir ölüm yoludur.
mesela aşırı dozla karınızın çocuğunuzun hayatını tehlikeye atamazsınız.

KinG dedi ki...

isimsiz saçmalamaya devam etmişsin..
zor tuttum kendimi ama artık muhalefet yapmak için taşın suyunu sıkman beni yazmaya sevketti..
alpaslan abinin ne düşmanlığını gördün de böyle konuşuyosun?? abi öleli kaç gün oldu da dozunu bu kadar kaçırabiliosun yazının?? yüreğindeki insan sevgisi tükenmiş senin,yazık.
fazla bişi sölemek istemiyorum;
Allah'tan isimsizsin, bu dünyada öyle kalmaya devam et.

Adsız dedi ki...

bir beşiktaş taraftarı olarak öyle yada böyle futbol camiasında bilinen, efendi bir duruşu olan merhumun arkasından polemik yapılmasını şık karşılamıyorum.
kendisini birebir tanıma fırsatım olmadı ancak son zamanlarda (3-5 yıl) efendi bir duruşu olduğunu ve taraftarlar arasında gereksiz terörü teşvik etmeyen bir tribün lideri olduğunu biliyorum.
merhuma rahmet yakınlarına sabır dilemek düşüyor bizlere de.

Adsız dedi ki...

tribünde yeniyim dostum doğrudur, daha 10 sene oldu olmadı.

ama sen alpaslan abinin ne olduğunu bilmiyorsan zaten tribündenn değilsin.

bir dahaki maçta kapalıda görüşmek üzere.

perek