25 Eylül 2008 Perşembe

Serie A'da 4. maçlar


Serie A Avrupa kupalarından ve milli maçlardan fırat buldu, bu çarşamba maçlar yapıldı, birçok ülkedeki gibi. Roma düşüşünü sürdürdü, "Genoa Cricket and Football Club"dan 3 yediler! Juve de puan kaybedince meydan yine bizim Jose'ye kaldı. Neyse en azından hak ediyor da konuşuyor adam, Malta'yı 1-0 yenip "ben ders almam, veririm" gibisinden "gayrimakul" açıklamalarda bulunmuyor. Milan ilk 2 hafta şoklarından sonra bakalım istikrarlı galibiyet serisini ne kadar sürdürebilecek.

Atalanta 1-0 Cagliari
Bologna 0-3 Udinese
Chievo 1-1 Torino
Genoa 3-1 Roma
Internazionale 1-0 Lecce
Juventus 1-1 Catania
Lazio 3-0 Fiorentina
SSC Napoli 2-1 Palermo
Reggina 1-2 Milan
Siena 0-0 UC Sampdoria


Gayrimenkul

3 yorum:

Adsız dedi ki...

serie a benim için çok ayrıdır premierligten cok severim...eski serieada ilk 7ye girmek önemli bir başarıydı juve milan inter fiorentina lazio parma gibi takımlar arjantinin ilk 11ini paylaşırlardı bologna(signori) roma(totti) yıldız kaptanlarıyla üst sıralarda yerlerini alırlardı...karizma başkanlar purolarıyla izlerdi maçları(eşek* cecchi gori annesiyle** izlerdi).nese mourinho var berlusconi geri döndü futbola juve toparlanıyor lazio iyi başladı belki toparlanır serie a
trapano
*bildigin eşek
**bildigin eşeğin annesi

Barizzio dedi ki...

Doğrusun trapano, serie a'daki toparlanma, biz digitürk sahibi olmayan sporseverleri çok ama çok sevindirmekte.

Adsız dedi ki...

Şunu söyleyebilirim ki Diego Milito sakatlanmadığı sürece Genoa çok can yakar. Hepsinden ötesi adam kulübe aşık ve canını dişine takarak oynuyor. Durdurmak çok zordur böyle adamları, hele ki büyük maçlarda... (Arkasındaki Gasbarroni'yi de unutmamak lazım )