8 Eylül 2008 Pazartesi

Beklediğinden iyi..


Fatih Hoca acaba ne bekliyordu takımdan??

Ermenistan karşısında bundan daha fazla mı zorlanmalıydık??

Tabii, alışkınız Maltalardan, Macaristanlardan; taçlardan kornerlerden yediğimiz golleri çıkaramayıp elenmenin eşiğinden dönüp, trilyonluk prim vaadleriyle zorlukla elemeleri aşabildiğimiz zamanlardan. Koymaz bize.

Ama büyük takımsan, bundan iyisini beklemelisin.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

avrupa şampiyonasından sonra bu maçı oynamak psikolojik olarak her türlü zor..cumartesi gecesi oynanan oyunun bi de politik tarafı vardı..iki kat daha zor..bi de sezonun ilk haftaları, fizik olarak ne durumda oldukları belli olmayan futbolcuları düşününce daha daha da zor..ermenistan'ın malta gibi san marino gibi gazoz bi takım olmadığını da eklemeliyiz tabi..maçı izlemedim, ne top oynandığını bilmiyorum..ben bi kaza olabilir diye bekliyodum, olmadı..böyle maçlarda 3 puandan ötesini çok beklememek lazım..fatih terim doğru konuşmuş bence..

mustafa

Adsız dedi ki...

ohaaa..saçlara bak...
alemin delikanlısı Fatih Hoca,
bildigin wake up,stand up modunda yaf :P :)

Adsız dedi ki...

yazık valla .. eleştirmeye çalışacağım kin kusacağım diye bunca çaba zor olmalı gerçekten, bu maç için sahanın durumunu, psikolojik etmenleri, siyasal baskıyı hiç düşünmeye gerek yok ama değil mi. Kusalım kinimizi atalım çamurumuzu yüreğimiz soğusun ince ince .. zaten bir biz yeniliyoruz böyle yada yeniyoruz normalde herkes 5 yapıyor 10 yapıyor. Bak mesela italya güney kıbrısı muhteşem bir futbol ve farkla geçti, ingiltere andorra yı keza öyle geçti fransa avusturya karşısında hafife aldı ondan böyle oldu. ha bir de ermenistan ın iç saha maçlarının bir skorlarına bak zor gelmesin belki biraz utanç oluşur diyeceğim ama o da zor nasılsa bir sonraki maç var


yazık ..

Barizzio dedi ki...

Evet sevgili anonim kardeşim.
Fatih abin dün de konuşturdu klasını..
Niye utanayım, isterse tüm kupaları getirsin bu ülkeye, ben sevmem Terim'i, bu ülkenin gelmiş geçmiş en şanslı insanı olduğunu düşünürüm.
Acaba Euro 2008'de hiçbir maçta 97. dakikadan önce atamadığımız golleri o dakikadan sonra da atamasaydık yine savunacak mıydın abini?
Galatasaray'da bile tükendi kredisi, benim için zaten yoktu öyle bir kredi, üzgünüm "anonim", abini sevmiyorum..