22 Eylül 2008 Pazartesi

Bir haftasonu daha..


Tek tek kurban veriyoruz, harap ediyoruz haftasonlarını.. Ne sosyal hayat kalıyor adamda, ne akademik başarı, ne de spor yapacak zaman! Sadece oturup futbol seyrederek geçti haftasonu.

Artık haftaya yayılmasını falan talep etmek zorunda kalacağız maçların. Yine Pazar gününe nefes alınacak zaman kalmamıştı..

Bayern, Bremen'den 5 yedi evinde. Milan Lazio'ya dur dedi, Juve çıkışını Cagliari galibiyetiyle sürdürdü, Inter iyi gidişatı Torino'yu yenerek sürdürdü ve Roma Regina'yı 3-0 yenerek haftayı kayıpsız atlatanlar arasında yer aldı.

İngiltere'de ise, Tottenham, kötü gidişi golsüz Wigan beraberliğiyle sürdürdü, Man. City haftaların acısını Portsmouth'a 6 atarak çıkardı, yeni transferler Jo ve Robinho da katkıda bulundular galibiyete birer golle. United ile Chelsea kıran kırana bir maç sonucu 1-1 berabere kaldı, United tam 7 sarı kart gördü bu maçta. Arsenal, fırtına gibi gidişini Bolton'a da 3 gol atarak sürdürdü, Liverpool ise, Stoke City ile golsüz berabere kalarak frene bastı, şaşkınlık yarattı bende.

Barcelona Gijon'u 6-1 yendi, ilk galibiyetini aldı, Real, Racing deplasmanında zorlanmadan 2-0 kazandı. Valencia Osasuna'yı devirip liderliğe yükselirken, Atletico, bir kez daha hücum şov yapıp, Recreativo'yu 4-0 yendi.

Fransa'da Lyon yine kılını kıpırdatmadan aldı galibiyetini, Marsilya, Monaco ile berabere kalarak zirveden (tabii ki Lyon'dan) uzaklaştı. St. Etienne , PSG'nin başarılı gidişatını durdurdu, 1-0 galip geldiler.

İşte size haftasonu nasıl geçti özeti, herkese iyi haftalar!
Acaba Rio resimde Pazartesi'nin geldiğine mi üzülüyor?

Mevlana Celaleddini Rooney+bence iğrenççççç :)

5 yorum:

Adsız dedi ki...

altıpastan kaçırdıgı pozisyon olmalı hani spikerle yorumcunun tesadüf pozisyona "avrupada artık stoper forvet ayrımı kalmadı" yorumu yaptıkları bir de şanslarına hemen ardından rooney defansta top çıkarmasıyla özgüven patlaması tvden bile anlaşıldı*

*hıncal okadar para alıyor ama bizim kadar anlamıyor futboldan

Adsız dedi ki...

Haftasonları haftada sadece iki gün hatırlanmamalı. Hergün haftasonu olmalı

Adsız dedi ki...

haftasonu iyi güzel de, yazı çok karışık,yordu beni. 3.paragrafta bıraktım okumayı.cümle cümle maç sonuçlarını yazacağınıza tablo halinde koysanız da olurdu.bir de maç sonucunu merak eden gitsin baksın haber sitesinden. biz bu bloglara farklı şeyler okumak için giriyoruz.

crespo!

Adsız dedi ki...

İsimsiz arkadaş biraz ayıp etmiş. Barizzio canım ciğerim kardeşim olmasına rağmen, ben de yazıyı yetersiz, zayıf ve karışık buldum. Haftasonunu beraber geçirdiğimiz için de; o hıza ve fenalaşma haline verdim.

Crespo, eleştirinde haklısın ama sonraki tepkini toparlamak lazım sanki.

Chat odaları gibi seviye konuşmaları yaptırmayın bana :D

Barizzio dedi ki...

Crespo adlı okuyucunun ilgili yorumu silinmiş, kendisine bugüne kadarki ilgisi için teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.