10 Eylül 2008 Çarşamba

türkiye-belçika

belçika-türkiye deyince hatırlanacak çok şey var..2000 avrupa şampiyonasında hakan şükür'ün havada seyahat ederek tarihin en ilginç gollerinden birini atması, fransa 98 elemelerinde sonraları hıncal uluç'un "cahil cesareti" diye tabir edeceği oktay'ın satırlara sığmayacak güzellikteki golü, belçikada oynanan maçta sergen'in 15 dakikalık resitalini hakeme tükürüp kızararak bitirmesi..bu akşam saraçoğlunda tarihin tozlu sayfalarına not edeceğimiz yeni enstantaneler çıkacak mı, göreceğiz..

baraj maçı oynamadan güney afrika vizesi almak için grup birincisi olmak şart. grupta ispanya varken birinci türkiye olur mu? anahtar ispanya dışındaki diğer takımlardan maksimum puanı almak..ilk etapta amaç, ispanya maçlarına kadar içerde dışarda her maçı kazanmak olmalı..ermenistan stresli maçtı, kolay geçildi..evet belçikada enzo scifo, erik gerets, olivieria gibi oyuncular artık yok ama 90 dakikanın her saniyesini ciddiye alan, disiplinli bir takım olduklarını unutmayalım..nihat ve hamit'in yoklukları sorun yaratacak mı göreceğiz..haberi az önce aldım, hakan balta da kadrodan çıkarılmış..uğur boral'dan başka sol bek oynayabilecek biri var mı kadroda, hatırlamıyorum.."yok"lara marco'yu da ekleyelim..olumsuzluklar fazla, umalım kaza olmasın..emre gol atsın, hıncal'a hareket çeksin..yeter ki kazanalım...
şlşi

1 yorum:

Adsız dedi ki...

sahamızda daha farklı sonuç olmasını isterdik. Ama yinede gösterdikleri mücadeleden dolayı Türk Milli takımına teşekkür ederiz.