24 Mart 2009 Salı

Tanrılar kurban istiyor


Lincoln ne yaptı ki? İyi oynadığı zaman kral Cassio (Benfica maçı ve civarı), kötü günde tükaka! Milli maç arası, oyunculara izin verilmiyor mu? Tüm futbolculara olduğunuz yerde kalın emri mi verdiniz? Bu ara bir takım sorunları var diye hapse mi atacaksınız Lincoln'ü? Yoksa krize kurban edilecek kalifiye bir günah keçisine mi ihtiyacınız var?
etme eşekle muhabbet küstürürsün, silme cam kırığıyla g.tün kestirirsin

3 yorum:

Adsız dedi ki...

yönetim basiretsizliği...
yoksa medya her zamanki kriz olsun mokunu çıkaralım modunda...
GS taraftarının lincoln ile ilgili çok kötü düşüncesi yoktur muhtemel..

burkay

Adsız dedi ki...

Medyanın düşene vurma prensibi...

Adsız dedi ki...

hayat garip.. suçluları her zaman cezalandırmadığı gibi, suçsuzları da haksız yere cezalandırabiliyor.. hak edileni vermemekle kalmıyor, bazen elinde olanı da almaya çalışıyor.. hayatın hiç adil olmadığını söylemiştim daha önce de zaten..

ama insanlar da garip bu hayatta.. kimi insanlar korkar kendini cezalandırmaktan. her ne kadar suçlu olduğunu içten içe bilse de daha kolay gelir kendini haklı çıkaracak yanları bulmaya çalışmak. ve bu süreçte de o en ufacık, zorlayınca haklılık payı çıkarılabilecek küçücük mazereti büyükmüş gibi gösterip destekleyecek yardakçılar da oldu mu, değmeyin keyfine.. dünya üzerindeki herkesten daha haklı oluverirsiniz.. olan da masuma olur.. her insanda ararsan kötü bir yan bulabilirsin tabi ki. ama anlaşmazlığın sebebi o olmasa bile mutlaka bulunur eksik bir şey haksız olduğu düşünülen tarafta.. e fırsat bu ya, gidilir üstüne üstüne.. pes ettirene kadar..

galatasaraylıyım ben de.. o malum maçta oyundan çıkarılmasını istememiştim belki lincoln'ün.. hata olduğunu düşünmüşümdür belki.. ama belki sonrasında o yıkıcı maçta da gerçekten inadı için hiç çaba göstermediğini düşünüyor olabilirim.. bunların aslında çok da önemi yok bu durumda..

lincoln günah keçisi midir derseniz, bence olmamalıdır. nihayetinde yönetimi, futbolcusu ve taraftarıyla hepimiz bir takımsak, ve futbol bir takım oyunuysa başarı olduğu kadar başarısızlık da hepimize aittir.
ortada bir suç varsa bile, o suç sadece bir kişiye ait değildir!

saygılar..