12 Mart 2009 Perşembe

4 ayak üzerine düşmek


Yine bir Şampiyonlar ligi akşamı, yine it gibi çalışıyorsunuz. 21:00 civarı işten çıkıp, çok özlediğiniz abinizi görmeye gidiyor, soluğu Beyoğlu'nda alıyorsunuz. 2 bira çakıp eve döneyim derken, bir bakıyorsunuz oturduğunuz mekan (Turkish Pub) gerçek bir futbol dostu çıkıyor. İki farklı ekranda iki maç var: Barça-Lyon ve United-Inter! Hasılı, hiç ummadan 2 maçı birden izleme fırsatı buluyorsunuz.

Barça çok fena tokatladı Lyon'u, Lyon sürekli bu en büyüklerin karşısına çıkıp erken eleniyor zaten bu kupadan, kaderleri değişmedi bu sene de. Henry ve Messi yine kendilerini kaybettiler hücum ederken. Özellikle Messi'nin golü ahlak sınırlarının bir parça dışına çıktı.

Diğer ekrandaysa yine fırtına gibi bir Manchester vardı. Barça maçından çok az kalan fırsatta da onları seyrettik, ve ne zaman baksak aman dileyen bir Inter gördük. Rooney'nin sol kanatta gösterdiği performans seyre değerdi.

Çekirge bakalım bugün de sıçrayabilecek mi? Galatasaray maçı 7'de imiş, bu sefer galiba tek şansım şirkete D Smart'lı bir televizyon alınması, önümüzdeki 6 saat içinde!

herkesleri çok özledim, en yakın zamanda ortamlara geri dönüyorum!

Hiç yorum yok: