10 Mart 2009 Salı

Futbol aşkına!


Geçen seneden bir manzara aklımda. Age, Wasted ve Al Lee ile o ünlü "Doğuş" denetimleri dönemine denk gelmişti United-Chelsea finali. Şefimize (Levent üstat, selamlar olsun) kelimenin tam anlamıyla yalvarmıştık! Sağolsun son dakikaya kadar bağırtıp bizi en sonunda salmıştı. Biz de ingiliz holiganlarla beraber seyretmiştik unutulmaz finali.

Takip edenlerin dikkatini çekecek kadar, yazamayacak kadar yoğun olduğumuz şu dönemde, gerekirse aynı gurursuzlukla gidip üstlerimize yalvaracağız bugün de. Bir farkla: geçen sene hep beraberdik, bu sene hayat hepimizi farklı yerlere savurdu.

Bağlayalım, favorim Liverpool. Madrid alırsa turu çok büyük iş başarmış olur, Liverpool Galatasaray misali, Avrupa'da kırmızı görmüş boğaya dönüyor! İyi maçlar efendim.
lan trapano biraz iş yap olm, boşuna mı para veriyoz sana(?) :)

3 yorum:

trapano dedi ki...

son yılların sempatik takımı liverpool ile son yılların itici takımı r.madrid, çıkıntılık olsun diye degil madridi bastan beri severim,madrid kazansın o stadta yalnız yürüsün ...ler

Adsız dedi ki...

Yazi guzel olmus hocam diline saglik :)
Sevenlerini kirmayip karalamissin, buyuksun.
Bi de ben bu ingiliz taraftarlarla mac izleme muhabbetini hatirlar gibiyim sanki, north shieldda mi izlemistiniz ne..
Hepiniz de burdayken guzeldi buralar, sevgiyle andim simdi :))

Adsız dedi ki...

harikasın barizzio..
yoğun olmana rağmen vakit ayırmışsın yazmak için. saol.
maçı izleyemiyorsanız bildireyim: an itibariyle torres sayesinde favorimiz 1-0 öne geçti bile :) Ama Real Madrid'den de bi gol gelcek gibi geliyor bana. tabi liverpool'un farkı açması da olası :) bakalım..
beraberlik konusuna gelince de gönüller bir olsun, ne diyim.. başka ayrılıklar olmasın..