3 Mart 2009 Salı

tribün terörüne taş atmak

Futbol terörü üzerine yazılabilecek, yapılabilecek onlarca şey var. Ama yapılmış en somut hareket bugün Fenerbahçe'den geldi. Ali Şen'in araya girmesiyle sağlanan Sefa-Aziz barışı Fenerbahçe tribünlerine güzel besteler ve hareket getirmişti. Lakin bereket getirmemiş. Fenerbahçe Spor Kulübü bıçak taşıyan şahıs, onu içeriye alan güvenlik görevlisi ve tribün lideri Sefa hakkında suç teşkil eden görüntüleri güzel bir metinle kamuoyuna sundu. Açıklama aşağıdaki linkte. İnşallah ceza alırlar da onu da başka bir linkle koyabiliriz..

3 yorum:

Adsız dedi ki...

"Ali Şen'in araya girmesiyle sağlanan Sefa-Aziz barışı Fenerbahçe tribünlerine güzel besteler ve hareket getirmişti"

pardon ama hangi barış? her maç tebliğ edilen cezalar mı oluyor barış? mahkeme kararı ile suçsuzluğu ispatlanan, evet zor olabilir sizin için ama mahkeme kararı ile suçsuzluğu ispatlanan birisi sefa. bu şekilde maçlara giriyor.

lütfen bilginiz olmayan konularda yorum yapmayın, insanlarıda yanlış yönlendirmeyin.

bildiğiniz şeyleri yazmaya devam edin.

Adsız dedi ki...

aziz başkan şovunu yapmış,divanda konuşur artık: 98 yılında vefa küçük beyle seçime girdik,1oyla ben kazandım,bütçeyi 384937kat yükselttik,tribünlere karışma dendi,alişen bey geldi karışma dedi,sonuç ortada yine haklı çıktık:)

trapano

Adsız dedi ki...

"Maraton üst tribün‚ E blok ön kısımlarında bu sezon her maçta değişik insanlarla boy gösteren 30-40 kişilik bir grup var. Bu grubun başında başkanımızın has adamı Talip var. Bu kişi e bloktaki gfb oluşumunu pasifize etmek için başkanımızdan aldığı emirleri yerine getirmekte. Daha önceki sezonlarda meydana gelen bursa ve alkmaar maçlarındaki kavganın gürültünün sebebi yine buydu‚ şimdi sebep yine bu. Talip bey aldığı talimatla sene başında kavga çıkartmış‚ hem kendisi ceza almış‚ hem de hedeflediği gfb liderine ceza aldırmıştı. Kendisi cezalı olduğu dönemde Fenerium tribünde keyifle maçlara gelmeye devam etmekteydi. Cezasının bitmesini müteakip bu maç yerini almıştı. Kendisinin cezalı olduğu dönemde de tribünde adamlarının tomarlarla kombineleri elden ele dolaştırdıkları‚ ve içlerinden birinin her maç turnikelerden içeri biletsiz paralı askerleri soktuğu herkesin gördüğü sıradan olaylar bu sene. Bu kişilerin yönetimden başkandan destek aldıkları da çok kişinin tahmini."