27 Şubat 2009 Cuma

tanrıyı gördüm..


bu, sıradan bi uefa kupasında üst tura çıkma hikayesinden çok daha başka bi hikaye..çok daha fazlası..dün ali sami yen'de, hagi'yi gördüm kewell topa vururken..yanımda allee, "hagi vurdu, gördüm" dedim, sonra gol oldu..yazı yazacam şuraya, teknik taktik bişeyler zırvalayacam; olmuyor..bi galibiyete ağlayacak takımın taraftarı değil galatasaray taraftarı.. ağlaması yıllar sonra ilk kez "inanıyor" olmasından..real madrid, milan maçlarındaki o efsanevi geri dönüşleri bi kez daha aynı adanmışlık ve inançla görmüş olmasından..sahada arda turan'ı metin oktay gibi, kewell'ı hagi gibi görüyor olmasından..yoksa bi avrupa galibiyetine ağlamaz ki zaten o taraftar..

gerisi hikaye

19 yorum:

trapano dedi ki...

3kez sevindik 4kez üzüldük, 4.ye zaman yetmedi...

Adsız dedi ki...

sen o günleri göreme inşallah..:D

burkay

Bhut_Jolokia dedi ki...

kupayı alana kadar sağ kalabilecekmiyiz bakalım

Adsız dedi ki...

@ trapano
Tamam Galatasaray'lı olmak yada Galatasaray'ın başarılarına sevinek zorunda da değilsin :) sevinme de zaten, ihtiyacımız yok :P Ama spiker bile "unbelievable", "what a remarkable match" diye delirirken sen sadece "üzüldük, sevindik" diye nitelendirmişsin yahu :) bari maçın hakkını ver..
Turkuvaz

Adsız dedi ki...

Bebişkom, ne duygusal bir yazı döktürmüşsün öyle, gözlerim doldu okurken..
Ben de görmüştüm bi keresinde tanrıyı ama korkmuştum ben, kaçmıştım o beni görmesin diye. Herkesin tanrı anlayışı başka tabi. Senin adına sevindim :)

Adsız dedi ki...

@turkuvaz
maçı izleyemedim:) gol haberlerine göre ancak bukadar degerlendirebiliyorum
trapano

Adsız dedi ki...

harikasın wasted!!

maçtan hemen sonra bir yazı yazmıştım kendimce.. daha bu başlık açılmamıştı o zaman ve aşağıdaki başlığa yorum olarak gönderdim ben de.. orada da belirttiğim gibi ilk yarıyı malesef izleyememiş ve görememiştim kewell'ın golünü..

özetlerden izledim bugün.. ve "kewell'ı hagi gibi görmek" demişsin ya.. ben de o şerefe erişenlerdenim sanırım.. "acaba yanlış maç özetini mi izliyorum, eskilerden vidyolar mı koydular acaba internete" diye düşünüp geri aldım. tekrar tekrar izledim golü.. tabi şimdi yazınca seni tekrarlamış gibi oluyorum ama neyse :D çok haklısın be abi..
eline sağlık..
turkuvaz

Adsız dedi ki...

3 gün önce ruhsuz ibnelerdi.

Al lee dedi ki...

sevgili adsız ve yorumlarda küfür ve hakaret yazmaktan çekinmeyen ondan sonra da blog yöneticilerini sansürcü olarak niteleyen yorumcu arkadaşlar,

cevabımı neye istinaden yazdığım görülsün yukarıdaki yorumu diye silmiyorum. bu blog yazarlarından hiçbiri hiçbir takım, yönetim, futbolcu ya da taraftar hakkında küfür veya hakaret içeren yazı yazmamıştır yazmayacaktır da. yorumlarınız ya da kendi kafanızda kurduğunuz diyaloglar üzerine küfür ve hakaret içeren her türlü yazı silinecektir.

saygılar,sevgiler

Adsız dedi ki...

dun gece alı samı yende gercek galatasaray ruhunu gormek gercekten muhtesemdı...Galatasaray'ın cesur yurekle kupalara kosacagı ınancı sanırım tekrar alevlendırecek alı samı yeni...dün aksam bır futbol resıtalı ızlemedık,dun aksam bır ruhun seneler sonra tekrar kıpırdanmasını ızledık...sanırım bundan sonra da ızlemeye devam edecegız...Yonetım buyuk kaptanın arkasında durdugu surece...
Teşekkürler aslanlar...
François...

Adsız dedi ki...

-sanki bu galibiyet biraz abartılıyor, ruhun geri döndüğü falan yok kocaeli maçında baros penaltıyı atsaydı o maç da 4-3 bitecekti
-adsızın yorumuna gelince bu onun yorumu degil sadece alisamiyenden alıntı yapmış,kural dışı bişey yok:)hatta acı bir hatırlatma da diyebiliriz:)

trapano

Adsız dedi ki...

ali sami yenden yaptığın alıntı hala bu blogdaki herhangi birinin sölemediği küfürler olarak devam edio.. sokaktaki adamın küfürünü de alıntı yapalım kurtulalım bu dertlerden o zaman...bi blog yazarı olarak tek tek yorum yazarları mı koruyacaksın yoksa blogun çıkarlarını mı gözeteceksin?
sanırım hala farkedemedin...:)

biras sıkıştırdım mı ne?

burkay

Adsız dedi ki...

@trapano
maçı tvden bile izleme zahmetine girmemişsin, staddan izleyenlerin hissettikleriyle dalga geçmeye çalışıyorsun kendince :)
wasted ve al lee hemencecik gaza gelip ruh muh diye fink atacak adamlar değil.

@burkay
bence haketti :)

Adsız dedi ki...

Tanrım bu akşam kardeşimin gülümsemesiyle uyanıyorum ne mutlu

Maçı izlemediğim için Galatasaray’ın nasıl futbol oynadığı hakkında en ufak bir fikrim yok ama kardeşimin dili her şeyi anlatıyor

Anlaşılan Avrupa fatihi dün gece iş başındaymış ya da beklenmedik bir başarının esiri olunmuş duygular bu yazıyı içerden fethetmiş

trapano dedi ki...

@burkay
:)) çok iyi ya alkışladım vala cevabını okuyunca,adsızsın:))
@nilay
wasted ile allee; biri tanrıyı gördüğünü iddia ediyor digeri antakyalı...:) bence tekrar düşün öyle cevap ver bana:)))

Adsız dedi ki...

@nilay
trapano ne dediki ya, serhat akının zamanında solediği ozlu bir sozu dile getirdi. ki bana gore gayet masum bir şekilde dile getirdi. siz o statta "geliyoruz ama siz yoksunuz" gibi pankartlar asıp, tribunlerinizden bizim mabedimize gondermeler yapcaksanız, bizimde içimizdeki gs nefretinin katlanarak sonsuza dooru yol alması içten bile olmayacak. gecelim turkluk vatanseverlik yurttaslık ayaklarını; fenerlinin fenerliden baska dostu yoktur :DD(trapano sen bnm diilsin unutma:D))
trapano da bu blogda bir yazar olarak, ne bi hakaret ne de bi kotu soz soylemeden içindeki memnuniyetsizlii dile getirmee hakkı vardır sanırım;ki blog da bole daa keyifli olcaktır..
bu arada wasted ı bilemem ama senin al lee hemencecik gaza gelip ruh muh diye fink atacak adamdır, tanıorm:D

ram sana ozendim kusra bakma :D

trapano dedi ki...

@burkit
kardeşim kardeşim:)) sen gelecen diye bi büyük söyledik sen gelmedin yine de devirdik:)
@nilay
bence hakettin:)))

Adsız dedi ki...

@all
wastedla raki sofrasindayiz, ben inandim tanriyi gordugune :))
tanri manri karistirip coskulu bir sekilde yasamis, an'in tadini cikarmis iste bebisim :)
elbette bi fenerli kiskanir bunu yine de trapano usulunce elestirmemis gibi geldi bana ben de o yuzden elestirdim trapanoyu.. verdigi cevap da ortada ;))
wasted'dan selamlar....
@burkay (cok ozel)
Al lee'ye laf yok :)

Adsız dedi ki...

@nilay

al lee ye nie laf yokk??
:)

@trapano

hakkaten bendim...:)

burkay