2 Şubat 2009 Pazartesi

tamamen alakasız..

kim ne derse desin, ortaokul-lise yıllarının tek şanssızlığı; hep bi an evvel geçsin diye bakılmasıdır..kesinlikle kendinizi hayat denen girdabın içinde bulmadan evvel yaşadığınız son güzel yıllar..kimimiz o yılların deli doluluğunu üniversite sıralarında ve sonrasında da yaşamakta ısrar etse de; kağıtlarla çöp tenekesini pota belleyip maç yapmak, tahta silgisiyle futbol oynamak, sınıf savaşlarına yan sınıfa çöp tenekesi atarak aktif olarak iştirak etmek, bir günah keçisi bulup 20 kişi üzerine atlamak, tutulan takımın tezahüratını söyleyip ezeli rakibin taraftarıyla amaçsızca kavga etmek, boş derslerde yapılan geyikler, her teneffüs kantin civarında dolanıp hoşlanılan dişilerin etrafında piyasa yapmak, başka okulların çıkışlarına kız tavlamak amacıyla gitmek.. hepsi bu yıllara özgü davranışlar işte..insanın sayarken bile içi eriyor..biliyor çünkü hiçbirşey ilerleyen yıllarda bu şekilde güzel gelmiyor..herkes ayrı bi kente gidiyor..yolda karşılaşılıp içten sarılmalar seyrekleşiyor..yavaş yavaş unutuluyor arkadaşların adları, suratları..hatırlamaya çalışmak da fayda etmiyor..sonra bi gün bi mail geliyor "cuma günü buluşuyoruz istanbuldaysan" diye..evden o gün daha özene bezene çıkıyorsun, köşebaşındaki starbucks'da kahve alırken farkediyorsun dökülen saçları, yüzlerdeki eskimeleri.. ve kahvene ne kadar şeker koyarsan koy, o küçücük kantindeki tadı yakalayamıyorsun..

"ben bu bloga futbol okumak için giriyorum" diyenlerin gözlerinden öperim

8 yorum:

Adsız dedi ki...

futbol izleyemiyoruz/izlettirilemiyoruz bu günlerde, haliyle konular sapıyor..yoksa "messi'nin barselonanın 5000.gölünü atmış olması" tadından yenmez bi mevzudur, farkındayım..

w.t

Adsız dedi ki...

verdiğin her nefesi özlüyorsun büyüdükçe.

k.

fufinho dedi ki...

blog giderek homolaşıyo....güzel yazı ama yeri degil.

Adsız dedi ki...

blogun en guzel yazisi bugune kadar ki en guzel yazisi

trapano

Adsız dedi ki...

bu bloga girenlere tavsiyem sadece böyle yazıları okumaları. wasted times adlı şahıs futbol da yazsın ama böyle şeyleri daha dokunaklı oluyor.güzel...

crespo!

Adsız dedi ki...

wasted adlı şahıs evet..
smn

Adsız dedi ki...

Kardeşim edebi ve ebedi dilin her zamanki gibi güzel...

Adsız dedi ki...

o senin ebedi ve edebi güzelliğin sevgili kazım..özledim lakin, tez zamanda al 8 milyoluktan, gel bize :)

w.t