25 Şubat 2009 Çarşamba

onlar da gittiyse...

viorel moldovan 55maç 33 gol (ağır olmakla eleştirildi, top tekniği yüksek değildi, çalım atamazdı, durumu kurtarmak için sürekli bizim taraftarımız 1 numara açıklamaları yapmazdı. ben şahsen severdim moldovanı; boyuna rağmen kafa topu iyiydi,büyük maçlarda golleri vardı, parma maçında attıgı golden çok gol sevinci müthişti, ağzını kafam kadar açmıştı:). ayrıca annesiyle karısı gayet iyi anlaşırdı; anne moldovan istanbula geldiginde akşam yemegini geliniyle birlikte hazırlarlardı:))


washington 12maç 9gol (tranfer ücreti,fiziği,adı herşeyiyle dikkat çekmişti. ilk trabzon maçında çok da büyük futbolcu olmadıgını anlamıştık ama sahada çaresizce "help meee" diye arkadaşlarına suç atmadı, içine attı heralde kalpten gidiyordu:) )








daniel güiza 21maç 4gol (la liga gol kralı, penaltısız 27gol atmış,yalandan iyi koşuyor, kaleciyle karşı karşıya çok şık gol atıyor denk gelirse, şahsi görüşüm sezon sonunda 5.7milyon euroya gönderilecek. sevemedim abiyi bundan sonra gol attıgında sevinemediğim fubolcular arasına girecek kazım,ali güneş gibi...annesiyle eski hatunları kalitesizlik yarışına girmiş. fener formalı fotosunu bile koymak istemiyorum)


burkit: abi çok utanıyorum :)))

4 yorum:

Adsız dedi ki...

adam yazarlık için dogmus mubarek ( arkadaşlık için demedim sen anladın :)) ellerine saglık,
+ rep :))

Adsız dedi ki...

Bahsedilen şeyleri çok anlamadığım için konuyla ilgili yorum yapamayacak olsam da yazının akışı o kadar hoşuma gitti ki yorum yazmadan geçemedim..
İlk post'a gaz (:P) olsun diye hoş demiştim, bu yazı gerçekten hoş olmuş :))

Adsız dedi ki...

yazar burada semih'e seslenmiş.

Adsız dedi ki...

@nilay

bahsedilen seyleri anlama bosver napcaksın,baksana guiza okadarda tipsiz durmuyor beckham kadar olmasada...

fufinho