11 Şubat 2009 Çarşamba

Onaylandı!


edit: Guus Hiddink'in sene sonuna kadar Chelsea'yi, Rusya milli takımı ile birlikte çalıştıracak.
Hafta sonundan tezi yok göreve başlayacak. Tabii bu süreçte Rusya'nın önemli bir turnuva vs. gibi bir takviminin olmaması da, bu kararı mümkün hale getiren etkenler arasında.

Şahsım adına Chelsea için iyi bir karar olduğunu düşünüyorum. Başarılı bir teknik direktör, son görevlerinde çok başarılı oldu, Güney Kore ve Rusya'ya beklemedikleri başarılar ve futbol kalitesi gösterdi. Heyecanla bekliyoruz Premier Lig'in düşüşte olan yıldızı Chelsea'nin Hiddink sonrası performansını!
dakika itibariyle fildişi maçını kaçırma ihtimalim %90

13 yorum:

Bhut_Jolokia dedi ki...

hiddink doğru tercih bencede. başarılı olacaktır chelsea'de

Adsız dedi ki...

gerets GS ye geri gelsin...

Adsız dedi ki...

FM'de senelerdir yaşadığımız, ama sanal ortamda kalır zannettiğimiz, bir teknik direktörün aynı anda hem bir milli takım, hem de bir kulüp takımı yönetebilmesi fantazisi gerçek oldu.

kafanızı kaldırın biraz FM'den hiddink daha önce psv ve avustralya'yı da birlikte çalıştırmıştı.

Adsız dedi ki...

hiddink buyuk takimlarda yapamiyor bkz.fenerbahce
judocuya,koalaya futbolu ogretir ama buyuk takimlarda yapamiyor

trapano

Barizzio dedi ki...

@ adsız
İnan burada FM'nin suçu yok. FM oynayan herkes futbolla da bayağı ilgilidir. Hata tamamen benimdir, uyarı için teşekkürler..

fufinho dedi ki...

çok başaralı bir tercih hiddinkte ilk defa büyük takım çalıştıracak...daha önce hep küçük takımlarda görev aldı bence chealsede basaralı olur..

not:Tabii bu süreçte Rusya'nın önemli bir turnuva vs. gibi bir takviminin OLMASI da, bu kararı mümkün hale getiren etkenler arasında.
kusura bakma barizzıo abi ama olmaması yazıcaktın galiba..yanlıs bsey soyleyip yanlıs bi kelime kullandıysam kusura bakma barizzıo abicim...

Adsız dedi ki...

@fufinho

sen hala konuşuyor musun?!

s.t.

fufinho dedi ki...

@s.t.

kimsin nesin bilmiyorum,blogtan birisimisin,ortalığımı karıştırmaya calısıyorsun anlamadım....herneyse zaten seni anlamak için çaba da göstermiyorum....fakat senin bi kaç lafınla benim sesimi kesemeyecegini anlaman gerekir.yanlıs birseyler yazıyorsak zaten ceza yayı yazarları gerekli uyarılarını yapıyorlar..sanırım benim için daha öncede sadece pc basında oturuyosundur diye bi hitamda bulunmusun beni tanımıyosun bi yorumda da tahmin etmen gercekten güç olur.Sana öle olmadıgını kanıtlamayacagım...Çünkü benim için hesap verecegim bir insan degilsin.Fakat bilmeni isterim ki ben hala konusuyorum herzamanda konusacagım kimseden izin almama gerek yok herhalde...buraya daha takılmaya basladıgın ilk gunde ''ahlak bekçiliği''tavırların bana gore aciz bir insan profilini temsil ediyor....arada saka niyetli birbirimize takılıyoruz blogta eger sana etik gelmiyorsa..sayfayı kapatman sadece 2 saniyeni alır..ayrıca artık bu bloga birdaha girmeyecegim deyip te tekrar girmen karakterinin ne denli aciz oldugunu gösteriyor...sen saldırmaya devam et....saygılarımla

Adsız dedi ki...

@s.t

http://www.milliyet.com.tr/GaleriHaber.aspx?aType=GaleriHaber&Kategori=turkiye&ArticleID=1058333&PAGE=1&Date=12.02.2009

Adsız dedi ki...

msne çevirdiniz ortamı;üstüne alırım anahtarını tripleri,havaya boş laflar...gaza gelmeyin bu kadar rica ediyorum...bu blog açıldığından beri okuyanları bile artık blogu açıp baktırmaz hale getiriyosunuz..saygım sonsuz her türlü yazıya bilen bilir..ama ben açıkçası bu kadar birbirinize sinir oluyosanız mail adreslerinizi alın, msn üstünden dışarda kapışın derim..ha yok devam edecekseniz ben eğlenmiyorum, diğer arklarım da eğlenmiyor bilesiniz...

burkay

fufinho dedi ki...

@burkay

kesinlikle haklısın ama bende sasırdım durup dururken bana ve blogta ki herkese olan bu tavırdan... s.t denen arkadas kapanan bi spotta herkese durup dururken baya bi kaynamış ama nedenini bilemiyoruz.

Adsız dedi ki...

@burkay
abi bir saka yapalim dedik takilalim dedik nerelere geldi
ogunku yorumlarinda beni sakin olmam yonunde uyarmissin da ben zaten sakindim
gulmek icin oyle bi laf attik ortaya durum oyle bir hale geldi ki vala ozur dileyecektim nilay hanimdan
neyse ya artik kimseyle ugrasamayacam

trapano

Adsız dedi ki...

@trapano&fufinho

kesinlikle yanlış anlaşılmasın, atışmalarınıza lafım yok..nilayın yazısına yazdığın yorumlar da deildi mevzu..ama sataşırken sevdiğim bi arkımın kendi bloguyla ilgili bi yorum vardı ki hassas bi konu(bilmemeniz çok doal)olduğu için bir gerginlik oldu gibi hissettim..yukardaki atışmalardı yazı yazmama neden olan...yoksa sürekli blogu takip eden,yorumlarla destekleyen, fikirlerini çekinmeden ortaya koyan arkadaşlara bişi sölemek bana yakışmaz..
ayrıca sakinden kastım "aman fena bişi çıkabilir" in önüne geçmekti o kadar..(yoksa tanıdığım kadarıyla gergin olman için audit kökenli olman gerekir..:)))

bu arada adnan polatın divan kurulu toplantısı için de bi yazı istiorumm blog yöneticileri...


burkay