28 Eylül 2009 Pazartesi

aferin be alex



sahadaki duruşundan, yaptığı asistlerden, attığı gollerden daha klas bir hareket yaptı alex... biz yaşı başı genç fenerbahçelilerin gönlünden hiç silinmeyecekti zaten, ancak bu ziyaretiyle hem bütün yabancılardan farklı oldugunu kanıtladı hem de 50 yaşüstü fenerbahçelilerin de gönlünde ayrı bir yer etmiştir.

9 yorum:

Burak Eken dedi ki...

Bir Galatasaraylı olarak, şu resimde Alex'in üstündeki formanın, Lefter'in üstündekinden bin kat daha güzel olduğunu söyleyebilirim.

Al lee dedi ki...

ben de gördüm görüntülerin bir kısmını, gerçekten özel bir buluşma olmuş

Adsız dedi ki...

Tamam güzel bir buluşma da kendi kafasından üretmiyor ki bunu... Aziz başkan veya yöneticilerden biri çıkıyor böyle birşey yapalım etkili olur Alex hadi oğlum diyor gidiyo herif.. Yoksa nerden bilsin elin Brezilyalısı Lefter kim..
Güzel birşey ama aferin gelecekse Alex'e değil buluşmayı ayarlayan kişilere gelmeli..

thePLAYER

ahmetokur dedi ki...

Tebrik etmek gerek. Bravo Alex.

trapano dedi ki...

@the player
diyelim ki dediğin gibi bir yönetici çıktı alexe git adaya orda seni lefter karşılayacak dedi. tamam alex gitti... peki güiza gidermiydi yada lugano, ben diyorumki uche bile gitmezdi. galatasarayda lincoln gidermiydi? bitek kewell var bence.

Barizzio dedi ki...

Ben de burada yiğidin hakkını teslim etmeliyiz diye düşünüyorum. Aferin Alex'e, doğru ve güzel bir hareket yapmış..

Al lee dedi ki...

uche giderdi be trap, adada lefter seni karşılayacak, akşam da manitan ebru adıda kulağına şarkılar söyleyecek deseler mesela :)bir de bryan nielsen vardı ya beraber gelmişti ucheyle. bi yazı bekliyoruz senden fenerin danimarkalılarıyla ilgili nielsen,högh,pingel bi de hiç gelemeyenler misal Ebbe Sand :)

Adsız dedi ki...

@trapano
E tabi adamı da ona göre seçiyolar birader.. Guiza gitse aynı eykiyi yaratmaz tabiki.. o yüzden mülayim Alex'i seçiyorlar.. Mesela GS'da Arda gitse böyle bi organizasyona etkili olur ama Sabri'yi göndersen komik olur.. Onun gibi birşey :) Ama Lefter efsanedir.. Sadece fener için değil milli takım için de.. Düşünüldüğünün gösterilmesi güzel birşey..

thePLAYER

Adsız dedi ki...

Efsanenin yanına efsane adayı gider..bölesi vaciptir, doğaldır, şimdiye kadar yapılmaması ayıptır...İstatistik manyağı Alex in kulüp tarihine yaşayan bir efsane olarak geçmiş olması hareketi güzel kılıyor..Ben böyle olayları seviyorum, geçmişinden pek beslenmeyen bir görüntü çizen fenerbahçe kültüründe nostaljik yeni bir oluşum gerçekleştirilmiştir diyebiliriz..


KinG