3 Eylül 2009 Perşembe

O Forma İçin Biz Ölürüz Siz Savasin Yeter Derken?


Bu sezon iyi basladi fenerbahce icin; puan kaybi yok, devre arasi ilac gibi geldi vs... oyuncularin, yonetimin gecen seneyi unutturmak icin bir caba sarfettiklerini gorebiliyoruz. takim futbolunun daha iyi olacagi dusuncesi var herkeslerde; bu guzel... tribunler de iyi basladi. stadin yapimindan beri bolunmus olan taraftar gruplari biraraya getirildi ve adina taraftar tribunu dendi?! oraya gelen herkes taraftar degilmiydi peki? aziz yildirim, ali koc taraftar degilmiydi? aziz yildirim semihin golundeki sevinci taraftar oldugunun ispati degilmiydi? ee neden taraftar tribunu dendi ozaman? cevabi acik taraftar tribunu disinda oturanlarin fenerbahceyi seven ama skora bagli yaninda duran fenerium musterileri oldugu icin oraya oyle dendi. onlarin da biz forma aliriz siz savasin yeter pankarti asmalari gerekiyor. ayaga kalkmayan cimbomlu olsun uyarilarinda bile kalkanlari "beyler oturalim mac izliyoruz" diye uyaran adamlarla tribunler ancak bu kadar guzel olur, ne diyelim! fenerbahcenin tribun profili artik boyle, bu adamlar isgal etmis oralari...

ikinci bir konu bilet fiyatlari bu konu kapanmis gibi gorunuyor... ben yine acayim, insanlar sivas macina geldi diye yonetim hakliymis gibi gorundu. yonetim tamamen haksiz degil. ilerleyen maclar icin bir orta yol bulunmali. benim onerim ucaklarda yapilan uygulamayi stada uyarlamak. erken gelen kapsin ucuz bileti. desinler 20bin biletmi satiyorsun kardesim. bunun 5bini 5 kurus, 10bini 10kurus kalani 15kurus diye...neyse iste o forma icin oturarak da olmeyi tercih edenlerin oldugu, son parasini fenerbahce icin harcayan adamlarin da oldugu garip bir cumhuriyetiz.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

bilader, teklifin çok iyi, ama karaborsacılar için nimet olur bu durum. bence maç seçilerek yapılabilir.

allee

Adsız dedi ki...

Aynen öyle... Bilet fiyatları uçak fiyatı gibi artarak giderse en ucuzlar karaborsaya akar ve karaborsacıların karı artıp vatandaşın verdiği fiyat daha da artar..

trapano dedi ki...

bir karaborsaci sadece bir bilet alabilir denirse? karaborsacilar kim yonetim biliyor