6 Nisan 2009 Pazartesi

Wölfe!


Alman ligindeki çekişmenin bizim ligdekinden çok önemli bir farkı var. Liderlik hemen hemen her hafta el değiştiriyor. Dahası, herkes lider olduğunda şampiyonluğa dair bir inanç oluşuyor içinde. "Şampiyon olamazlar", "yapmazlar abi" gibisinden mevzular yok orda pek. Yeni haftanın lideri kurtlar (Wolfsburg) oldu. Ben W armalı formayı daha çok seviyordum, yeni logo daha çiğ durdu gözüme.

Cumartesi bil cümle Turunç familyasını (isim verip rencide etmiycem) PES'te tokatlarkene, bir yandan da Sivas maçı, Arsenal maçı ve Bayern-Wolfsburg maçını takip ediyorduk! Aslında 3. tercihimiz olacak bu maç, fena tokatlanmakta olan Bayern'i ve bıyık altından gülen Klinsmann'ı (bakalım ömrü ne kadar uzun olacak Bayern'de) görünce hemen öncelikli maçımız oldu. Zaten sırf Grafite'nin golünü canlı izleyebilmemiz bile doğru karar verdiğimizin göstergesi.

Arada yine canlı bağlanılan maçta, Hertha da Dortmund'a yenilince, liderliği, sonuna kadar hak ederek almış oldu Wolfsburg. Heyecanla takip etmeye devam ediyoruz Bundesliga'yı.
http://www.vflwolfsburg.de/50324.html

5 yorum:

nameless dedi ki...

o deil de, age ve wasted times artık yazmıyorlar mı? 5 yazar görünüyorsunuz da blogu ayakta tutan yalnızca iki kişi var gibi..

Barizzio dedi ki...

@ Adsız
Hocam Age ve Wasted'ın yaptığı meslek şartları en ağır mesleklerinden biridir dünyanın. Kendileri sıklıkla sabahlama periyodlarına girip, bırakın yazmayı, blogu okuyamaz hallere gelmektedirler. Mazur görüle, bu zamanlarda bizim naçiz yazılarla yetinile lütfen.
Saygılarımızla.

Adsız dedi ki...

burkit olunca rencide olur mu diye düşünmeden hemen veriyosun adını, isim istiyorum:)

trapano

Barizzio dedi ki...

Hem Burkiti hem Al Lee'yi tokatlamıştım. 3. kardeş ise korkusundan, ben çıktıktan sonra girebildi evine :)

nameless dedi ki...

@ Barizzio

Aman ha, yanlış anlaşılmayalım. Yazılarınızla yetinmediğimiz anlamı çıkmasın sualimizden. Zira "ayakta tutan" ibaresi boş yere kullanılmamıştır! İlgiyle takip ediliyorunuz.
Bilginize..