15 Nisan 2009 Çarşamba

sahte bilet kullanma kılavuzu


Fenerbahçeliler için Ali Sami Yen'de ayrılan bilet sayısı 1.100 civarında belirlenmişti. Ancak her maç olduğu gibi bu maçta da Fenerbahçeliler en az 2.000 kişi olarak kendilerine ayrılan yeri doldurdu. Peki bu nasıl oluyor?

Genel yöntem, zaten daracık olan Ali Sami Yen girişlerinde, tahminen tribün reisinin marabaları olan birkaç kişinin turnikelere asılarak kırması ve aleti bilet okunamaz hale getirmek idi. Daha sonra özenle hazırlanmış sahte biletler elden verilerek içeriye giriş sağlanmaktaydı. Ancak son maçta çok daha enteresan bir durum ortaya çıktı. Fenerbahçe taraftarları her zamanki rotaları olan Fulya Parkı'ndan stada doğru ilerledikten sonra kendilerini reisleri ile birlikte boynunda akreditasyon kartı asılı olan, Galatasaray tribünlerinden bir yetkili olduğu belli bir şahıs karşıladı. Bu şahısın kontrolünde biletler turnikeden okutulmadan insanlar içeriye sokuldu. Hatta girişte laf olsun diye yırtılan biletlerin bile epeyce bir kısmı yırtılmadı ve içeriye girenler biletlerini yukarıdan aşağıya geri atarak pek çok insanın daha girişini sağladılar. En çok kanıma dokunan nokta ise bu adamların tribünlerde reis diye anılması oluyor. Kimbilir kimler neler götürüyor arada taraftarlık martavalları okunuyor. Organize işler bunlar apaçık, organizasyonu tüpçüsel yaklaşımlarla federasyonda arayan ve yaptığı açıklamalarla camiayı küçük düşüren başkan, burnunun dibinde, kendi evinde olan organizasyona sesini bile çıkaramıyor. Hepimizi kanser eden Özhan Abi bile en azından kesmişti bu ayakları.
gişeleerrr yar yaarrr, dört yanım şişmaannnnn

1 yorum:

Adsız dedi ki...

sadece fener taraftarında değil bütün büyük camiaların taraftarlarında aynı hinlik ve açıkgözlük muhabbeti var.benim şaştığım şey ise bu adamların "sözde" takımlarını desteklemeye gitmiş olmaları.