11 Nisan 2009 Cumartesi

derbi hazırlıkları

soğuk,yağışlı,çamurlu kış gitmiş yerine hafif rüzgarlı, güneşli bahar gelmiş...üstüne gömleği geçirmişsin sadece ellerin biraz üşüyor,kızlar kalın uzun çizmeleri çıkarmış yerine şirinmi şirin babetleri giymişler...üzerine bide 1.vizelerin bitmiş iyi kötü;kafan rahat... soguk biranın ilk yudumu farklı bir mutluluk veriyor bu havada ve günün her anı bira içebilecek halde boştasın, sorsalar "daha ne istersin?", fb-gs derbisi derdim heralde:) tam zamanı yani:))

pazar gününe 324627.kez derbinin son 8yılını seyredip fbnin her golünü kimin attıgını 324627.kez hatırlayarak başlayacagım:) sonra yorumcuların "fb-gs derbisi bu,favorisi yok,ne olacagını bilemeyiz" yorumlarıyla devam edip taraftar görüntülerine geçecegiz,gözlerimiz yine burkiti arayacak:)araya burkitle kısa bi telefon konuşması ekleyecem muhakkak( - abi gördün mü çıkan kavgayı? -hee olum dikkat et be - ya ne dikkati, burda olmalıydın,malsın trapano ya -haha tamam tamam kazanacagız olum!!! -inş. abi inş).
burkitten sonra takımların samandıra ve floryadan çıkış görüntüleriyle devam ederiz saçlar temiz,beyaz spor çorap terlikle tesislerde kısa yürüyüşleride dikkatle inceledikten sonra sahadaki bahri havadıra(hiç sevmem herifi) baglanırız,saçmasapan haberler verdikten sonra soyunma odalarındaki kimin hangi formayı giyecegi,kimin ne renk kramponları hazır tutuldugu, son taktiklerin hangi tahtada anlatıcagını heyecanla izleyecegiz nedense:))bir an gelece zaman duracak,ozaman bigadaki dostumuzla telefonda atışacagım sinir olup sinir edecem rakı sofrasına iddiaya girecem:) ve kadrolar belli olacak!! 2dk sonra antakyadaki biraderim hışımla arayıp hocaya saydıracak( -trapano gördün mü kadroyu fdskjnsıangasıkasfn asdusaıfnas!!!!!! kodugumun herifi bana ısnfınfıgsudf denizi oynatıyor!! bu adam gitmeli zico* gelmeli)
biraderi sakinleştirdikten sonra ki bu kolay değildir:) biraz atıştırırken kafamda kadroları degerlendireceğim eminim:) maça yarım saat kala oyuncular ısınırken babam arayacak kendisinden başka hiç kimsenin göremediği şeyi görür, o şey de galatasaraylıların yüzündeki telaştır:))) ( -telaşlılar ha - yok baba ya fena bilenmişler sanki - yok yok çok telaşlılar, bunları ben bilirim kaç yıllık fenerliyim ben, sen daha küçüksün - dogru söylüyosun aslında - tabi ya)
ve sonunda takımlar sahaya çıkar çubuklu ve parçalı formalarla** saçlar ıslak,uzun kollu formaların yerini kısa kollular giyilmiş,yüzler sanki yıkanmış, hava kararmamış*** ,volkan fenerlilerin oldugu kaleye geçecek...söz melih şendilde: türkiye nefesini tutmuş ve 2009un ilk derbisi başladı!!!

*zicoyu sevdiginden degil zico varken daum derdi:)
**turuncu kamuflajı bırakın böylesi daha zevkli:)
***dolunay 2.yarı başlarken çıkar ortaya

madem kal dedin çok az sırnaşsan toparlasan önlesen fırtınayı:)))

9 yorum:

Adsız dedi ki...

bu adamın en sevdiğim yönü amatör taraftarlığı..heheh...
Gitmiş yatırmış parayı...
"Yatırma"nın iki uca da hizmet eden anlamında kaybolmadan gelsin yanıma.

c

Al lee dedi ki...

kamuflaj kısmı biraz ağrıma gitti ama yazı güzel olmuş trap.

nameless dedi ki...

ehehe :) eline sağlık trapano..
bir GS'li gözüyle de olsa gülümseyerek okudum yazını :)
hele şu "yok yok çok telaşlılar" kısmı yok mu, orada koptum.. :)


o değil de, derbi bizim evde tam anlamıyla yaşanacak yarın akşam. babam fanatik olmasa da fenerli ben ise galatasaraylı olunca, annem de "ee, şimdi tercih yapmiyim aranızda, hak eden kazansın!" dedikten sonra heyecanımız tavan yaptı.. "bu defa biz kazanmalıyız babacığım" dedim :)

acaba hak eden kim olacak?

Adsız dedi ki...

@allee
olacak okadar:)
@adsız
:))babam öyle puan olarak gerideysek derki: bizim kaybedecegimiz bişey yok onlar stresli:) öndeysek eger: onlar kesin kazanmalı onlar stresli:)bakalım yarın ne diyecek:)

trapano

Barizzio dedi ki...

Eline sağlık genç...

nameless dedi ki...

@trapano
baban bu akşam nasıl bir yorum yaptı bilemiyorum ama anlaşılan o ki iki takım da inanılmaz derecede stresliydi..
yüreğim ağzımdan fırlayacaktı nerdeyse.. abi o neydi öyle ya?! :S

Adsız dedi ki...

@adsız
:)verdim pası babama attı golünü
-sinirli duruyorlar
-dogal tabi kendi seyircilerinin önünde kaybetme korkusu
-koptum

trapano

nameless dedi ki...

@trapano
:D:D:D:D:D
babana selam eder, ellerinden öperim..
diyecek başka söz bulamıyorum :D
muhteşem..

Adsız dedi ki...

başarılarının devamını dilerim

bir dost !