24 Nisan 2009 Cuma

Ateşli Taraftar


Bizimkilere sorsanız dünyanın en ateşli tarftarı bizdedir, en büyük derbisi bizdedir, bütün dünya gözünü dikmiş bizim maçları izliyordur heyecanla.

Türkiye'de birkaç büyük takım ve birkaç şehir takımı (Bursa, KSK, Göztepe vs..) haricinde hiçbir takımın ateşli taraftarı falan yoktur. Büyük takımların taraftarları bile "ateşli" sözcüğünü belli bir düzeye kadar hak ederler. Fotoğrafta Ekvador'un Deportivo Cuenca takımının taraftarları, Boca maçı öncesi, "biz de ateşliyiz" mesajı veriyor Boca taraftarına.
pepsiconun israilde iş yaptığı şirketin adı da Strauss, bi alaka var mı Burakana?

12 yorum:

Adsız dedi ki...

ya baris birak bu isleri yaaa :
glcn

nameless dedi ki...

ateşli taraftardan anladığımız bu mu yani? :S yapmayın abicim, bizimkiler (taraftarı, futbolcusu) kas gücüyle zaten birbirine yetiyor (!), bir de ateşli olurlarsa istanbul başımıza yıkılır. olmasın bizde ateşli taraftar mümkünse..

bir de, herkes nerde? yazarlar, okurlar? hani "cezayayı" taraftarı?

Adsız dedi ki...

istanbul'da tribünde meşale yakmanın cezası 1300tl.

Barizzio dedi ki...

@glcn
:)
@adsiz
Aslinda haksiz degilsin, ama atesli taraftar yok, kotu bi sey diil, sadece atesli degiliz.

Adsız dedi ki...

ben ateşliyim..:)

Barizzio şirketimin kottan başka işi yok böle bilesin..ama her strauss u seviorummm..

@glcn

2. kız izleyicimiz sen mi oldun şimdi?

burkay

Adsız dedi ki...

@burkay

cezayayı'nın kız izleyicileri tek değildi ki.. yorum yazmıyoruz diye yok sayılmayalım rica ederim :)

a

Barizzio dedi ki...

@ a
sen kimsin bre? :)
@ berfin
kardeşim bu hafta içi bana zaman ayır da abime hediye almaya gidelim beraber :)

Adsız dedi ki...

@ barizzio
boşver kim olduğumu bre :) anonim kalalım, daha iyi değil mi? :)

ama şu kadarını söyleyeyim: cezayayı'nı uzun denebilecek bir süredir sıkı takip ediyorum, sporla -özellikle futbolla- ilgileniyorum, fırsat bulduğum maçları izliyor, izleyemezsem netten takip ediyorum, ve erkek değilim.

o zaman madem yorum yazmaya başlamışım cezayayı'ndan bir talebimi de dile getireyim. sadece fotoğraf yerine daha fazla yorum, daha fazla maç sonucu vs. içerirse daha mutlu olabilirim :)
fikirlerinizi ve eleştirilerinizi de beğeniyorum. özellikle galatasaray ve fenerli arkadaşların birarada bulunması çok iyi bence. beşiktaş'lı var mı kestiremedim açıkçası :) varsa da ya pek sesi çıkmıyordur yada gözümden kaçmıştır kusura bakmasın :)

hayde kalın sağlıcakla..

Barizzio dedi ki...

@ a
uzun süredir gözlerinle takip etseydin blogu, rahat rahat görürdün beşiktaşlı olduğunu. Gözünden kaçması için "ben beşiktaşlıyım" cümlesini görmemiş olman gerekir.
Haa, bunun anlaşılmamış olması benim objektifliğimi göstariyosa, o ayrı :)
işte bu iyi..

Adsız dedi ki...

@ barizzio

hehe :D

seni kırmayalım da objektifliğini gösteriyor diyelim o zaman ;) ama şunu da eklemeden geçemeyeceğim. senin yazılarını okurken hangi takımı tuttuğunu pek sorgulamadım açıkçası. çok farklı takımlar ve konular hakkında yazıyorsun. ve bu bence çok iyi. ama trapanonun yazılarını okurken fb'li olduğunu, wasted times ve al lee'nin yazılarını okurken de gs'li olduklarını göz önünde bulunduruyorum. ama age'i de tam bilmiyorum açıkçası. "holigan" başlıklı yazısından sonra yazmadı zaten yanılmıyorsam? :S

ayrıca, mart'ın 4ünden beri beşiktaş'la ilgili yazı hiç yok ki! biraz da sitem vardır belki sözlerimde, kim bilir :)

neyse, daha fazla uzatmamalıyım sanırım..

a

Adsız dedi ki...

arkadaslar bu post ntv de yayınlandı kimsenin haberi yokmu...salı gecesi bende görünce şaşırdım bi;ohaa lann bu bizim blog değilmi dedim neden ole dediysemde bilmiyorum...ama hoşuma gitti


fufinho

Barizzio dedi ki...

@ fufinho
Biliyoruz abi, yine de çok sağol. İzleyemedik, trapanonun kulağına gelmiş, duyduk sevindik. Var mıdır acep yutupta falan link :)