6 Ekim 2008 Pazartesi

yorumluyorum, öyleyse varım..


Sezona yine 3'er 4'er kupa hayalleri ile giren 3 büyükler, kalelerinde 4'er golü görmeye başlayınca, fatura yine Teknik Direktörlere çıktı. Lig Tv'de ve Milliyet Gazetesi'nde yorumculuk yapan Mustafa Denizli'nin iştahı maçları yorumlarken ses tonundan da anlaşılıyor pek tabii.

Bence en öncelikli aday, 2 yöneticinin erdemli davranmasını (!) istediği son yılların en rezil yönetimiyle Beşiktaş. Nitekim kendisi de aslen Beşiktaşlı olduğunu deklare etmesine rağmen 3 büyükler içerisinde bir tek siyah-beyaz şampiyonluk görememiştir.

Galatasaray cephesinde durum biraz daha farklı. Daha önce Kalli'yi kendisinin Galatasaray'ın başına sardırdığını itiraf eden Hıncal, şimdi de Denizli'yi itelemeye çalışıyor. Herkes Hıncal'ın Galatasaray idmanlarına elini kollunu sallayarak geldiği, hatta futbolculara penaltı çektiği 1. Denizli dönemini nasıl özlediğini bilir gerçi.
Geçen sefer kendisini kovan, kovarken de egolarını ezen Aziz Yıldırım en düşük ihtimal. Hazır ligde Diyarbakır yokken düşünülebilir. Hem Mustafa Denizli daha binbaşı yapacaktı bizi..
İlhan Selin'i seviyor

1 yorum:

Bhut_Jolokia dedi ki...

beşiktaş için lucescu gündemde fakat galatasaray için olabilirde.skibbe bu gidişle fazla kalamaz zaten