12 Ekim 2008 Pazar

2010 güney afrika

"duran toplarda, alamayacağın ya da vuramayacağın topa çıkmayacaksın!"..kaleciliğin alfabesinde yazar bu..volkan bunu anlamakta güçlük çekiyor ki, hemen hemen pozisyonsuz geçen ilk yarının tek bombasını o patlattı..1-0 yenik düştükten sonra, iki golü de, üç puanı da ikinci yarıdaki tartışmasız baskı getirdi..gol vuruşlarında beceriksiz olmasına rağmen mevlüt'ün ve özellikle sabri'nin ikinci yarıda önemli işler yaptıklarını söylemeliyiz..ispanya karşısına 12 puanla çıksak tadından yenmeyecekti ama estonya'yı yenip 10 puana ulaşmak da fena olmayacaktır..

gecenin maçında rusya, podolski ve ballack'ın gollerine sadece arshavin'le cevap verebilince almanya'ya 2-1 kaybetti..ribery'nin gol attığı maçta fransa, romanya ile deplasmanda 2-2 berabere ama domenech'in dünya umurunda mı? beckham 15 dakika da oynasa büyük oyuncu; ingiltere-5 kazakistan-1..italya, bulgaristan'dan golsüz beraberlikle dönüyor..buffon'un yokluğunda kalede marco amelia var..demek ki neymiş; de sanctis italya'nın 3.kalecisiymiş..danimarka'ya efsane maçta kendi sahasında yenilen portekiz de, isveç deplasmanında golsüz berabere.. anlıyacağınız, ferguson'suz queiroz'un tadı yine kötü..gecede "süpriz" denecek sonuç hemen hemen yok, polonya'nın kendi sahasında çek cumhuriyeti'ni yenmesine ne kadar süpriz derseniz, o kadar işte..

öte öte yandan; heinze, zanetti, mascherano, cambiasso, riquelme, tevez, aguero ve messi şu anda aynı takımdalar ve uruguay'a karşı 2-1 öndeler..messi ve aguero'nun gollerine fenerbahçeli diego lugano cevap verdi..dakika:51..

şimdilik bu kadar, dakika ve skor almak için mikrofonlarımız gaziantep kamil ocak stadında..
ışıl alben, gözümsün!!

Hiç yorum yok: