7 Ekim 2008 Salı

Saraçoğlu Cehennemi


Bir tarafta; tribünde terörü önleyeceğiz, gruplara para yedirmeyeceğiz derken önce Esenler diye bir grup besleyip ellerinde bıçaklarla İnönü tuvaletçiliğinden Fenerbahçe reisliğine getirdiği Sefa'nın GFB'sinin üzerine yollayan ve tribüne kan getiren, Kayseri maçında ise sanki taraftarlar yapmış gibi her tarafa "Hep Destek Tam Destek" pankartları astırıp kendi adamların stadın muhtelif bölgelerinde Aziz Başkan oleyy tezahuratı yapmaya yollayan, Yıldırımlardan adı tüpçü değil soyadı inşaatçı, baba parası değil dayı kanatı kullanan Aziz..

Diğer tarafta; tribünleri ve Fenerbahçelileri kendi çapulcularıymış gibi kullanmaya çalışan, kendinden patentli ürünleriyle sanayicilik, karaborsacılıktan mafyacılığa geniş bir yelpazenin insanları, gerektiğinde bir zamanlar adamı oldukları şimdi ise padişah değilsin diyerek yeniçerilik yapmaya kalktıkları kişinin emriyle teknik direktörünü ve kaptanını hırpalamış, muhalefet(özellikle Tahir Kıran) güdümlü gerçek tribün teröristleri..

Hepsinin ortasında ise Premier Lig taraftarı kalitesinde, teyzesi, anneannesi,yeğeniyle dolu bir stad ve etraflarında BBG kameralarıyla izbandut güvenlik görevlileri..

Evet evet Aghahowa güzel takla atıyor, Turgay milli takımda, Aragones ise yaşlı..




4 yorum:

Adsız dedi ki...

aragones en masum adam ya bu rezalette sakatlarla dolu,bir kez çeyrek final oynayınca başarıya doyan topçular,para verdi diye kahveyle maç izleyen yenikken 75.dkda stadı terkeden taraftarlar bir yandan iyice iğrençleşen reisçilik kavgası...gerçekten aragonesi destekliyorum çirkince yapılan "i love you zico" tezahüratına verdigi cevapla da gönlümde taht kurdu( ırkçı olasım geldi).
aurelio defolsun onu isteyen taraftarcıklarda kombinelerini kırsın götlerine soksun( kusuar bakma barizzio biliyorum küfüre karşı duruşunu:) doldum abi doldum )
yine toparlar bu takım alex deivid guiza lugano bu dördü şampiyonluk için yarışır...
trapano

Adsız dedi ki...

durumun vahamiyetini bi anlatmaya başlasam belgesel olur, altına da +18 i kondururum.. ellerimiz kollarımız her yerimiz bilekliklerle doldu, sanki maraton üst e blok değil, kemer country tatil köyü. Bi sel olsa da alıp götürse hepsini diyesim gelmiyor değil.( başkan için bi pazar yürüyüşü daha yaparız çok değil ).. takıma da soylenecek soz moz kalmadı,inanın hepsini stadta kullandık.(yanı basımda duran dr.! arkadasım hep futbolculara sovmekten yorulup,dk 70 ten sonra maç oncesi bize uğursuz çiğ köfte sattıığına inandığı kişiye sövmeye başladı) off off anlattıkca anlatası geliyo insanın..
bu arada trapano, ben 75 te cıktım ama aurelio u da istemiorm. kombinemi ne yapıım? :))

aslında isimli

Adsız dedi ki...

sefa ölünce cenazesinden fotograflar göndereceğim size yayınlarsınız artık "taraftarcılık - ülkücülük vol.2" başlığında.

Adsız dedi ki...

yolla yeter ki, ölsün yeter ki..

pablo aimar