17 Kasım 2008 Pazartesi

geçmiş olsun Pınar Argun


Ne Bahri Havadır, ne de Süleyman Rodop.. Benim için bir haberin altında Pınar Argun imzası varsa kaale almaya değer. Dün Arda'dan sonra o da fenalaştı. Sağlığı yerindedir umarım, Arda da onu sormuş basın toplantısında zaten. Acil şifalar dileyelim..
alman disiplini

7 yorum:

Adsız dedi ki...

pinari sevmem ama agladigini gorunce icim sizlamadi degil :)
trapano

Adsız dedi ki...

pınar argun'un boyu kaç, çok merak ediyorum..mehmet topal'la röpörtaj yaparken o kadar kısa görünüyor ki, anlatamam..ama misal hakan balta ile röportaj yaptığında boy farkı o kadar dikkat çekici olmuyor. nerden baksanız ilginç olay..

bi de bu hanım abla, yeni açığın numaralı tarafındaki "cimbombomum benim biricik sevgilim"cilerin gözdesidir..harry'ye, lincoln'e göre daha çok tezahürat yapıyorlar pınar'a bunlar..stumpf'dan sonra bu kadar sevgiyi kimseye göstermediler..bence bu ülkenin en iğrenç trübünüdür yeni açık numaralı tarafı..onlar yüzünden bu sene ali sami yene gitmiyorum desem çok mu abartmış olurum??

w.t

Adsız dedi ki...

karşıyakalı çocuk ölüyor deplasmana giderken siz pınar hanıma uf olmuş bunu yazıyorsunuz

Adsız dedi ki...

harbiden ha, rezillik. pınar argun kim ki? her gün muhtelif yerlerde binlerce kadın bayılıyor, ölüyor. yazın sıkıysa herkesi.

diego alfredo lugano moreno

Al lee dedi ki...

Arda hastane çıkışında Galatasaraylılık açısından, ben yazıda spor basını açısından, wasted ise Galatasaray tribünleri açısından bu kadının yollarda uf olan binlerce kadından biri olmadığını ifade ettik zaten. Lakin yorumun kaale aldığım kısmı ise Karşıyakalı çocuğun ölümü. bununla ilgili nacizane fikrimi de yukarıda yeni postta yazacağım.

Adsız dedi ki...

Pınar'a geçmiş olsun...

Adsız dedi ki...

pınar, geçmiş olsun..