26 Ağustos 2009 Çarşamba

sergen; beşiktaş'ın guardiola'sı..

mustafa hoca leş kargalarının saldırılarından sağ çıkmazsa yerine getirilecek adam resimdeki delikanlıdır..yenilgiyle başlamış olsa bile sergen, guardiola-barcelona hikayesinin daha giriş bölümünde..hayırlısı olsun..
sema adlı sevgilin varsa, hediye olarak semaver almalısın :)

27 yorum:

Adsız dedi ki...

galatasarayın hagisi bulenti
fenerin rıdvanı oguzu
beşiktaşın rızası

trapano

Barizzio dedi ki...

@ trapano
Lan olum,
Aralarındaki farkı görsene, pep'e benzerliği, takımın alt kademe angarya işlerini yöneterek geliyor olması, hem kovulmadan devam edebileceği, tüm sezonu pratik edebileceği deneyim kazanıyor böylece, hem de bizim veletleri tanıyıp, tevatürler üzerinden değil, gerçekten yetenekleriyle yükseltme imkanı bulacak takıma, göreve gelmesi halinde..

Adsız dedi ki...

kaşı gözü benzemiyor ayrıca pep'e..

o değil de dünya üzerinde oyundan alınırken ki en karizmatik tavırlı futbolcu sergendir, yalçındır..umursamaz bi şekilde, yürüye yürüye saha kenarına gelir, hakem çabuk çık işareti yapsa, hakeme bakıp "s.kmde değilsin" bakışını fırlatır, istifi bozmadan çıkar :)

w.t

Adsız dedi ki...

mozaik, tevatür, sarkastik, zuhur, duhul, sanskritçe..kilit kelimeler bunlar..

w.t&l.g

Barizzio dedi ki...

Dün şirkette koyu kırmızı bi arkadaşım, "iddaa ediyorum, türk olmasaydı sergen 'dios'tan daha ünlü olurdu" dedi, enteresan bişi..

Adsız dedi ki...

yok yok hic bir farki olmaz digerlerinden

ozaman senol corlu ve suat kayayi da sayin. sergenin karizmasi bizlere soker. futbolculara sokmez. futbolcular cok biliyorsan sen niye yapmadin cevabini yapistirir.

trapano

Adsız dedi ki...

lan namussuz barış bize niye cevap yazmıyon? işi gücü bıraktım senin cevabını bekliyorum :)

lg

ramram dedi ki...

barış bize de cevap yazmıyo. biz işi gücü bile bırakamadık daha.

Adsız dedi ki...

http://www.milliyet.com.tr/Yazar.aspx?aType=YazarDetay&Date=24.08.2009&ArticleID=1131196&AuthorID=112&b=Sezene

Adsız dedi ki...

daha staj yapıo hemen mezarcı yapmışın adamı...:))

en büyük hayranlarından biriyimdir kendisinin, fakat bu iş disiplin aktarmayı gerektiren, onun için de disiplinli olunması gereken bir iş.. sonuçta 10 sene önceki çocuk sergio ile karşılaştırmıorum kendisini, fakat bazen değişmeyen özellikler bi baskın olur..sergeni de sergen yapan bu savrukluğu değilmidir?

burkay

burkay

osmancanpolatblog.com dedi ki...

ya korkuyorum 17 18 yasindaki cocuklari at yarisi na kumara alistirir diye sergen

birkan dedi ki...

Hayatında karizma görmemişler zaman çalmak için yavaş çıkmaya karizma diyorlar.
He birde o kadar iyiyse niye aynı sezon Bjk gruptan çıkamadı? Karizma kurtarsaydı?

ramram dedi ki...

Sergen hakkındaki yazıya Beşiktaşlı olmayanlar neden bu kadar yorum yapar ki?

Adsız dedi ki...

@birkan;

zaman çalmak için değil halsizliğinden yürüyerek çıkardı sergen..bjk'nın 7-8 yıl önce neden şampiyonlar liginde gruptan çıkamadığını mı tartışalım???!!!!

@ramram;

cevabı basit; bu toprakların gördüğü en yetenekli+en acaip 3-5 adamından biri olduğu için herkes çok yorum yapıyor..

w.t

Adsız dedi ki...

cunku sergen 4takimda da oynadi herkesin soz hakki var

trapano

ramram dedi ki...

@trap:
4 takımda oynamasına gerek yok. blogda yazılan herşey hakkında herkesin söz hakkı var. benim sorum daha çok, alt taraftaki gibi daha geniş kapsamlı yazılara değil de sergen e bu kadar ilgi ilginç.

@w.t:
benim de anlamadığım en yetenekli, en acaip adama hakkını teslim etmeyen yorumlar zaten. biz Beşiktaşlıların adamı ayrı bir sevmesinin de eleştirilecek bir tarafı yok.

@birkan:
aslında o yorumun da bunların da sebebi senin yorumun.

birkan dedi ki...

ramram
Şap ve şeker birlikte şehre gitmişler.Kent meydanına geldiklerinde şap etraftakilere kendisini övmeye başlamış.Şeker ise kendinden emin bir şekilde susarak köşesinde beklemiş.
Elano'nun golü yazılmış onada eleştiri getirecektim sonra vazgeçtim.Başka yerde Gökhan'ın golü şans denmişti dayanamadım yazdım şurada:

http://ultrasmovement.blogspot.com/2009/08/tsl-3hafta.html

Gs ve Bjkliler olarak herşeyinizi abartma huyunuz sizi bağlar ama işin içine kıyas girdiğinde insan bir yere kadar diyor.Blogun F.Bahçeli yazarı Alex'i öven bir post yazsa itirazlar arşa ulaşır.
Ne futbolculuğunda nede diğer kariyerinde elle tutulur başarısı olmayan adama Guardiola demek nedir işte ben onu anlamadım.
Yetenekse o yetenek sade ondamı var?

ramram dedi ki...

Türkiye'de yetişmiş futbolcular içinde ben sadece Sergen'de gördüm bu tarz yeteneği. Guardiola demiyo zaten Beşiktaş'ın Guardiolası diyor. Bu Türk Futbolunun sorunudur. Guardiolamız Sergen ne yazık ki.

Ben Sergen'i hem çok beğenirim hem de çok kızarım. Adam olsaydı sadece bizim için yıldız olmayacaktı. Gelelim Alex konusuna. Ben Alex'i çok beğenirim. Beşiktaş'ta olmasını isterdim açıkçası. O adamın olduğu her atak benim gözümde %70 goldür.

Futbolculuğunda başarısı olmadığı kısmına katılmıyorum. Yüzüncü yılda yaptıkları yeter benim için. Lucescuyla Galatasarayın Şampiyonlar Ligi çeyrek finalini de ekleyelim. 15 dakika oynayıp neler yapabildiğini gördük. Ha bunlar başarı mı, Türkiye'de evet. Keşke daha disiplinli, sorunsuz bir adam olsaydı da Dünya Kupasında, Avrupa Kupasında görseydik. Gerçi İlhan Mansız'ı gönderdik Dünya Kupasına da ne oldu? 180 dakika oynamadı, yıldız oldu. Tekrarlıyım, burası Türkiye.

Alakasız olacak ama Beşiktaş'ın sahaya çıktığında sadece 3-4 tane Türk Futbolcusunun olması da hoşuma gitmiyor.

Bizim hatırladığımız tarihte Sergen gibi oynayan bir tane Türk Futbolcu söyle, konuyu kapatalım.

birkan dedi ki...

Sondan başlayayım:Rıdvan Dilmen.
Bakın yine abartma var Gsnin çeyrek finalinde bile Sergen'in payı var diyorsun.
İlhan konusunda sana katılıyorum o gelmiş geçmiş en iyi forvet olabilirdi bu ülkede ama olmadıysa dönüp bir bakmak lazım: Sergen İlhan Batuhan bunların hepsi tesadüfmü?

ramram dedi ki...

O konuda da haklısın. Beşiktaş yönetimlerine en çok kızdığım noktalar bunlar. Yazık ediyorlar.

Rıdvan Dilmen'i ben de izledim, Sergen'le aynı tip oyuncu değiller.

birkan dedi ki...

Aynı hassasiyeti 3. şahıslarada beklerdim.Şimdi daha fazla yorumumu silebilirsiniz.

Al lee dedi ki...

arkadaşlar blogda yazmaya başladığımız günden beri en keyif aldığımız şey yazılarımızı yorumlayan insanlarla konuşmak tartışmak oldu. Bu tartışmalar elbette ki espri ve kinaye de içerecektir. Ancak küfür, hakaret ve aşağılama en başından beri sansürlediğimiz şey oldu, olmaya da devam edecek. Daha sakin olmaya özen gösterelim ve mümkünse (ki mümkün olduğunu düşünüyorum) yorumlarımızı adsız yapmayalım.
saygılar

birkan dedi ki...

Duyurunuzu şu şekilde yapın:
Adsız olarak gelip insanlara hakaret edilebilir, o yorum orada öylece durur.Siz cevap verdiğinizde jet hızıyla gider.Bu blogda bazı kulüp ve futbolcuların dokunulmazlığı vardır üstüne birde eleştirisinin olduğu yorum bile gider.
Böyleyse herkes evine dönsün birlikte Elanonun golü ve Sergen muhabbeti yaparsınız.
Ha şimdi gerizekalının biri gelir sen kendini kıymetlimi sandın der sanki ben onu kastediyormuşum gibi.
Bunu daha önce gördüğüm için söylüyorum

Al lee dedi ki...

@birkan
adsızın yorumu farkedildiği anda silindi. kendi adıma söleyim, adsız bir yazardansa user profili olan yazarı tercih ederim, ayrımcılık yapacaksam da onun lehine yaparım. ayrıca burada yazar olan herkesin kendi tarzı, yazmaktan keyif aldığı noktalar var her blogda olduğu gibi. örneğin trapano iyice sarı-laciverte boyanmış yazılar yazar kimse de ona karışmaz. yani ben istersem sabaha kadar elano yazarım sen okumazsın onu mesela sen de dilediğin yazıyı okur yorum yaparsın. atladığım bişey yok umarım.
saygılar

ramram dedi ki...

@birkan
Ben de senin üslubuna sinir oluyorum ama birşey demiyorum. Bırak isteyen Sergen hakkında yazsın, isteyen Elano. Blogda Beşiktaşlı, Fenerli, GSli yazar var bol bol. Yorumcu da bol her takımdan. Direk küfür içermese bile üslubun aşırı rahatsız edici. Tipik Fenerbahçeli de denebilir aslında.

birkan dedi ki...

ramram mesaj alınmıştır.
Olay Elano Sergen yazmak değildir F.Bahçe postlarının altına eleştiri serbest ama diğerlerinin eleştirisi yapılınca üslup rahatsız edici ve tipik F.Bahçeli.
Evet Gs ve Bjk ne yapsa müthiştir eleştirilemez hiç suçu ve hatası yoktur.Negatif ne varsa yükle öbür tarafa.Bunu 5 yaşındaki çocuklarda yapar.Ben buraya yeterince yazdığıma inanıyorum o yüzden daha fazla rahatsızlık vermeyeceğim.

ramram dedi ki...

isabet olur. çok çocukça...