16 Aralık 2008 Salı

temiz genİtalia


Napoli başkanı Aurelio de Laurentiis, kendisi gibi film yapımcısı olan Dino de Laurentiis'in yeğeni. Dino başlıca; Halloween serileri, Conan serileri, Hannibal serilerinin yapımcısı aynı zamanda da La Strada ve Nights of Cabiria ile Oscar kazanmış müthiş bir yapımcı ama Aurelio'nun yapımcısı olduğu 40 küsür filmden adını daha önceden duyduğum tek film, büyük hayal kırıklığı "Sky Captain and the World of Tomorrow". Napoli'nin bu sezonki performansına bakarsak takım yapımcılığında film yapımcılığındakinden daha iyi olduğunu bile iddia edebiliriz. Gerçi film yaparken, en heyecanlı yerini çekecekken biri gelip başrol oyuncunuzu elinizden alamaz ama Aurelio'nun en büyük derdi takımının en iyi oyuncularına özellikle İngiliz kulüplerinin kanca takmış olması. Özellikle Hamsik ve Lavezzi'nin aklını bulandıran İngiliz kulüplerine karşın bir yöntem geliştirmiş tabi Aurelio. Onları İngiliz kadınlarının genital bölgelerini yıkamadığına ve pis olduklarına inandırarak Ada'ya gitmekten vazgeçiriyormuş şu sıralar. Hani sanki porno film çekmiş yıllarca da uzmanlaşmış genital bölge konusunda. Sen Victoria (Adams) Beckham'ları Cheryl (Tweedy) Cole'leri görmüş bir nesle nasıl yutturacan İngilizler pistir çirkindir diye. Hani senin Monica Bellucci'n var ama o da bu çocukların annesi yaşında sayılır
move it move it

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Biraz fazlaca kizmissin adama. Adamin soyledigi 'taharet'le ilgiliydi temelde, ulke kulturuyle ilgili. Ingiltereye de gittin aslinda, ordaki tuvaletlerde taharet muslugu olmadigini gozlemlemissindir;)
Ingiliz kadinlarini bu denli sevdigini bilmezdim

Faris

Adsız dedi ki...

al lee dilim varmıoo...bi abazalık seziorumm...

burkay

Al lee dedi ki...

hacım italyada tuvaletler şelale gibi zaten di mi? bitek İngilterede yok taharet musluğu.. Bence sen yanlış anlamış olabilirsin.

Adsız dedi ki...

aga eger genital bölgesine hijyen uygulamayan bir avrupalı kız görürsem veririm burugu, döner giderim. bu konuda sinemacı arkadaşa hak veriyorum.

haaa ingiltere'de sadece ingiliz kadınlarının oldugunu düşünme olayına ise bişi demiyorum farkettiysen.

perek

Adsız dedi ki...

bunlar konumuzun dışında arkadaşlar, geçelim. yok konumuz dahilinde bulunduracak bi babayiğit varsa bi rakı sofrasında paylaşsın bizimle