22 Aralık 2008 Pazartesi

En büyük transferimiz Hasan Şaş


Galatasaray'ın yaklaşık 4 sene isimli transfer yapamadığı zamanlarda dilimize pelesenk olmuştu bu cümle. Her sene Hasan ilk 5 maç muhteşem oynar, "bu sene en büyük transferimiz Hasan Şaş" geyiği dönerdi. uzadı, bağlayacağım...

Rajon Rondo.. 1.85 boyunda ve 22 yaşında bu genç adam, takımın zaten çok önemli bir oyuncusuydu, ama bir önceki Boston yazımızda es geçmiştik kendisini. Ayıp etmişiz. Bu sezon da Celtics'in en büyük transferi Rondo! Kendisi son Knicks maçındaki süper performansıyla (26 sayı 6 ribaund 5 asist 2 top çalma) utandırdı bizi.
varsayalım ismail
Toplamda 7+1 oyuncunun (biri 9 sayı ile, onu da saydım) çift haneli rakamlara çıkması ise, bahsi geçen yazıyı yalanlar cinsten. Celtics, galibiyet serisini bu galibiyetle 18'e çıkardı. Kolay gelsin MVP*.
mesela muzaffer
*Wasted'ın Kobe için kullandığı tabir(?)
kobe tai

4 yorum:

Adsız dedi ki...

rudy fernandez'le beraber kesinlikle bu senenin en çok gelişme kaydeden oyuncusu rondo..ama çok da şanslı bi adam..kg, pearce, allen gibi üç öğretmenin yanına beni de koysanız ben de iki senede çok şey öğrenir, enginlere sığmaz taşarım..ama misal jameer nelson manyağını ne yapsan adam olmaz..kusura bakma barizzio ama bu vesileyle jameer nelson'a bir kez daha ibne demek istiyorum..tşk..

w.t

Barizzio dedi ki...

De bakalım..
De de hocam, ben de sevmememe (ne çok me dedim)rağmen, adamın kendini geliştirdiğini itiraf etmek lazım. Kariyer ortalaması bir adamın her gün artıyorsa, her maçında daha iyi oynuyorsa bi adam, bunun adı nedir ya gelişim değildir de?

Adsız dedi ki...

o değil de greg oden ve bynum senenin hayal kırıklıkları..o kadar sansasyondan sonra insan süperstar performansları bekliyor..çok deli basket topu tepesim var be bariz..

Adsız dedi ki...

Kobe'nin lakersı celtics'in rekoruna son verebilecek mi bunu bu gece öğrenecez.
Kişisel görüşüm, celtics'in rekorunu geliştireceği yönünde.
LK