14 Aralık 2008 Pazar

Barça'dan doğum günü hediyesi!


Dün benim doğum günümdü..

Bir yandan kız arkadaş, tayfa vs, Taksim'e gitmek lazım, içmek lazım, ama diğer yanda da dünyada en sevdiğim iki takımın, Beşiktaş ve Barcelona'nın maçları vardı. Ben dün futbola ihanet edip, eğlenmeyi seçtim. Ne ilginçtir futbol tanrıları bizi öyle bir bara sürüklemiş ki, barda sürekli La Liga maçları açıktı. Valencia maçına direndim, ama Barça maçı başlayınca dayanamadık, kızları bir tarafta bırakıp ekrana döndük hepimiz. Yan masada koyu Real'li çocuklar olunca, maç tadından yenmedi. Özellikle ilk Barça golünden sonra mekanı tezahüratlarla ayağa kaldırmaya kadar abartınca biz işi, kavga çıkarır mıyız diye kıllandım bir an!

Hayatımda ilk kez bu kadar aciz bir Real Madrid gördüm. O onu atsa, ah o top direkten dönmese ayaklarını yerim, maç tam anlamıyla Real ceza sahasında oynandı! Sürekli 7-8 Barcelona'lı vardı Madrid yarı sahasında, hakkını verelim bu yarı sahada fazla boş alan bulamadı Barcelona hücumu. Ama diğer yarı saha, maçın bütününde Victor Valdez kullanımına tahsis edilmiş gibiydi! Barça, sakat biçimde üstündü Real'den.

Casillas, Madrid direnişinin sembolü oldu gözümde, müthiş derecede hızlı ve başarılıydı. Takımının açık ara en iyisiydi. Valdez ise bizi şaşırttı, 2 kontratakta iki mutlak gol pozisyonunu engelledi. Guardiola günden güne büyüyor kulübede, giyim kuşamıyla, karizmasıyla da apayrı bir tarz yaratıyor kendine..

Beşiktaş için de bir cümle olsun söyleyelim. "Stadyum" programından izledim geniş özeti. Hücum hattını beğendim diyebilirim, ama bu savunma, bu boşlukların 4te birini Cimboma verirse var ya...

Aceto'nun ramon'una armağan olsun..

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Bayram dönüşü nedeniyle maçı banttan bugün izleme fırsatı buldum şu an dünyanın en iyi oyununu oynayan takımı banttan izlemek bile keyifliydib :)

doğum günün kutlu olsun kardeşim mutlu yıllar...

Adsız dedi ki...

Bayram dönüşü nedeniyle maçı canlı dün izleme fırsatı buldum şu an dünyanın en iyi oyununu oynayan takımı canlı izlemek oldukça keyifliydib :)

doğum günün kutlu olsun kardeşim mutlu yıllar...

ha-kiki :)

Adsız dedi ki...

Bu arada yan masanin sadece Barca'nin kacirdigi gollerde ve panaltida yaptigi "casi casi" tezahuratlari da gol sonrasi asiriligimizla son bulmus oldu. Kizlar disarida beklerken tuvalete girme bahanesiyle bize son dakikalari izleme fisati veren Burky arkadasimiza da tesekkuru unutmayalim :)

CyreX

Adsız dedi ki...

demek mac izlediniz o arada.. ben burky den daha cok bekledim olum..

Adsız dedi ki...

ama tuvalet fikri benden geldi...
adsızlara slm olsunn efemm...:)))
yalnız uzun zamandır televizyonda maç izlerken GS maçları dışında keyif almıyordum..reAl barça GS başka takım yok zaten...:PPP

burkassi