28 Nisan 2010 Çarşamba

Katalanlar da ağlar!


Zor da olsa kabul etmek lazım. Her takım yenik düşer. Barsa bile!

Mourinho fenomeni hakkında söylenecek çok şey var. Taktik deha. Değme çirkef. Dev şovmen. Ama illa ki çok büyük hoca. 10 kişi kalmayı avantajına bile çevirdi belki. Bugün Inter'in yaptığı savunmaya çirkin futbol, kalleşçe oyun gibi eleştirmek, memleketin en büyük kahramanlık öyküsü olan Çanakkale'yi görmezden gelmek olur bence. Çok güzel savundular, hattı müdafaayı bi kenara bırakıp, sathı müdaafayı benimsediler. O satıh, kendi yarı alanlarıydı.

Bugün bir futbol resitali seyretmedik. Şartlar elvermedi. Ama çok heyecanlı bir akşamdı, özellikle ilk ve son yarım saatleri akılda kalacak nitelikteydi.

Cambiasso çok dev oyuncu, acayip oyuncu. Allah her takıma nasip etsin.

Pique yine 3-4 gol pozisyonu buldu. Bu kez bir tanesini çok güzel bi gole çevirdi. Şahsen ben Fener forvetinde oynar diye düşünüyorum.

Messi'nin kolay durdurulan bir futbolcu olduğu safsatadır. Maradonanın önüne 2 adamlık 2 şer sıra olmak üzere 4 oyuncu dizilmedi hiç. Kendini kandırma İlker Yasin. Bir de rica edicem Barsa'nın sisteminin sağdan soldan ortalara Ibra'nın kafa vurması olduğunu iddia etme. Hakan Şükür-Galatasaray dönemine gidiyor olsa gerek aklın!

Barsa'nın sonunda kaybetmesine 1 milyar insan sevinmiştir. Ama çok net, Madrid taraftarları, Interlilerden bile fazla sevinmiştir. Bunu yaşamayı hiçkimse istemez, haklılar. Olmadı da..

Pis final olacak. Çok az insan benim gibi düşünüyor, ama Van Gaal'i tanıyoruz. Mourinho'dan aşağı kalır bir yönü olmadığını da çok iyi biliyoruz. Keyif olsun diye Bayern'e oynuyorum final iddiamı.. 22 Mayıs akşamı en yakın futbol barında benle izleyecek arkadaşlara sesleniyorum!!

Uzadı. Inter'e helal olsun. Olmaz olanı oldurdular. Muhteşem bi seri geçirdiler. Bu akşam bir Burger Menü, çokça da mutluluğa mal oldu bana Inter'in haklı sevinci.

5 yorum:

Adsız dedi ki...

İlker Yasin de yorumcu da maçın içine etti.. Ben onu bilirim..

thePLAYER

Adsız dedi ki...

morinyo göz zevkimizin içine etti.final de bişeye benzemez bence

köşeli dedi ki...

@barizzio
imdi abi;
yorumlarımın silinme lakırdısını biliyorsun zati, ilgin ve alakan için teşekkür ederim..
ve dikkat ettiysen bu bir değil, iki yorumdur..
ve içinde yazarına veya başka bir şahsiyete dair küfür ve hakaret içermemektir.. -rtük savunması gibi oldu ama öyle :))-
fazla yorum yapmak istemiyorum ama tek bir soru soracağım, o silinen yorumlarımın birinde dediğim gibi al lee giderken bloğun anahtarlarını bir ergene mi bıraktı?.. (şimdi son noktayı koyarken aklıma geldi barizzio, seni kastetmediğimi anlamışsındır, nolur yanlış anlama)
ve ve...
en önemli noktaya geliyor sıra.. flaş haberler zırvalarını biliyorsun, ama burda, bu blogta, sanırım çeyrek final tahminlerinden önce inter'in şampiyonlar ligi şampiyonu olacağını söylemiştim ben.. ee o yorumun değeri bence manu'yu deplasmanda yenen bjk tahmininden öte bir yorum..
o yorumu, tahmini hatırlatmak ve bu bloğu çok sevip, en az yazarlar kadar bizimde bu bloğa yorumlarımızla sahip çıkacağımızı, tribe, panoya, raptiyeye bırakmayacağımızı söylemek istedim :))
sevgiler saygılar efenim..

Barizzio dedi ki...

@koseli
yorumunun yukari kismini sessizlikle karsiliyorum.
Alt kisma ise diyecegim, inter tahmini bence guzel tahmindi, chelsea ve barsa yi birden elemek bile zordu. Tebrik ederim. Ama son macta sekemiycek inter, van gaale takilacak bence:)

trapano dedi ki...

@koseli
yorumlarini tamamen senin iyiligin icin sildim.ilerde utanmaman icin sildim. cunku yazdiklarini okursan yazilarla hicbir alakasi olmadigini gorursun! yine yukaridaki yorumuna bakarsak flas yine alakasiz yine kalitesiz yine koseli yine kendini gosterme cabasi bunu bildim bunu tahmin ettim hatirlayin sovlari... buarada mayis geliyor mailimi yayinlayacam! senden henuz bi ses cikmadi