30 Nisan 2010 Cuma

liverpool-atletico madrid

ertem şener fenomen adam, bu akşam da glen johnson'ın acıklı hayat hikayesini anlattı..maçı izlerken arkadaşım aradı, "bu adam bir gün maç anlatırken bir futbolcu için futbolcu olmadan önce oruspu çocuğuydu" diyecek dedi..normal karşılarız.. bi de sormak istiyorum; "galiptir bu yolda mağlup" oturdu mu şimdi konsepte sevgili ertem? fulham'ın finaldeki rakibi liverpool olsa finalin almanya'da olmasının bir anlamı kalmazdı..ali sami yen'de galatasaray'ı karanlığa gömen forlan anfield'da liverpool'un da fişini çekti..barcelona'dan sonra liverpool da elendi. bu iki kupanın finali için de türkiyedeki raytingleri dibe vurdurur. bu hafta iki maçı da yayınlayarak gözlerimizi yaşartan star tv, "papatyam" varken inter-bayern, atletico-fulham maçlarını yayınlarsa kesin zarar eder (!) bu arada atletico şampiyon olursa kupayı önce hakemler kaldırsın...özlemişim post girmeyi..

türkiye kupası finali afrikada oynansın, acımız hafifler

6 yorum:

Dejan dedi ki...

Valla tepkilerden dolayı gösterdiler iki maçı da. Yoksa UEFA maçı vermiyorlardı. Lyon-Bayern maçını vermediler zaten. Papatyam vardı gene yanlış hatırlamıyorsam. :)

Adsız dedi ki...

2 maçtan biri şifreli biri şifresiz oluyor her hafta, bonus olarak sadece uefa maçlarını verdiler.. çok abartmaya gerenk yokk bence, herkes kendi açısından bakmaya çalışıyor..

KinG

Barizzio dedi ki...

Eline agzina saglik guzel kardesim. Ben de imzani gormeyi ozlemisim.

Adsız dedi ki...

papatyam şampiyonlar ligi maçlarından daha iyi rating alıyor tabi onu yayınlayacaklar.

Adsız dedi ki...

şampiyonlar ligi finali papatyam'ın sezon finaline denk geliyormuş, buyrun burdan yakın :))

w.t

Barizzio dedi ki...

Genşlik bende d-smart var. Çok rica etçem bende toplanalım o akşam. Ya da ortak bi nokta belirleyip bi barda izleyelim beraberce..