9 Nisan 2009 Perşembe

Hiddink nedir, Ivanovic kimdir?


Herkes Barça'nın zaferini konuşuyor. Konuşsun tabi, böylesi zor görülür. Ama Barça maçının kör edici etkisinden, öbür tarafta çok önemli haber malzemeleri keleğe geliyor. Oraya da bakmak lazım.

Gece saat 12'yi gösterirken girdim eve, oturdum Liverpool Chelsea maçına. İlk yarıdan aklımda kalan, çok önemli Liverpool atakları, tonla pozisyon kaçtı, Drogba'nın bir golü kaçtı, Torres ve İvanoviç. İvanoviç kim dedi skoru canlı takip eden bir arkadaşım. Ben de "hoş bir bayan tenisçi" dedim. Gülmeye başladı, skoru gösterdi, iki gol atmış, ilginç.

Branislav İvanoviç, 84 doğumlu Sırp futbolcu. Lokomotiv Moscow'dan 9 milyon Pound'a transfer edildiğini unutmuşuz, adam 1 seneyi aşkın süredir Chelsea'de. İlk iki golünü atmış oldu, zaten toplamda 10 maça çıkmıştı. Hiddink Chelsea'sinin önemli oyuncularından biri haline gelebilir, dün sağ bekte bence iyi bir maç çıkardı goller haricinde de.

Önemli bir ünlem, bu sene ölü topların rezalet takımı olan Chelsea'nin, aynı konunun her daim uzmanı Liverpool'a 2 gol atması. Herhalde tanımadıkları bir adam olunca adam paylaşımında tenezzül etmediler, bedeli ağır oldu.

Hiddink nasıl bir adamdır? Neler söylemiştir devre arasında? Geldi geleli Chelsea nasıl böylesi toparlandı? Abramoviç kendisine öldürücü teklifi bugün yapmalı mı? Bu sene acaba Chelsea için "o sene" mi? Babam böyle güzel pasta yapmayı nerden öğrendi?

Şimdilik görünen bir Barça-Chelsea yarı finali seyredeceğimiz. Zaten gözlerimiz artık bu serilere o kadar alıştı ki. Chelsea-Liverpool-Barça her sene yarı finalde, paso birbirlerini tokatlıyorlar. İtalyan takımları ve Real bu yarışın çok gerisinde kaldı son yıllarda. Benim aklım kupayı bu sene Chelsea alır diyor, gönlüm her zamanki gibi Barça..

wasted hani maç yazısı? neyse biz varız burda, yorma kafanı , hevesini derbiye sakla

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Babam böyle güzel pasta yapmayı nerden öğrendi?

önceki yazıları arattıracan bana ya:)

trapano

Barizzio dedi ki...

@ trapano
Orada yapmasam içimde kalırdı :)