16 Nisan 2009 Perşembe

Aynı nakarat


İngilizler yine 3 takımla yarı finalde. Bu sefer çeyrek finalde Arsenal değil Liverpool oldu düşen. Kesin olan bir şey varsa o da finalde en az 1 ingiliz takımı olacağı, her zaman olduğu gibi.

Aslında Porto dün, yakaladığı sayısız fırsattan birini gol yapabilseydi, ya da C. Ronaldo o inanılmaz golü (allahsız adam ne vurdu be!) atmasaydı, yarı finalde de Arsenal ile eşleşen Porto 2. kez kupa için ümitlenecekti. Ama halamın..

Arsenal Villareal maçını da banttan seyrettik. Villareal'in bu turun en zayıf takımı olduğu bir kez daha tescillendi. Wenger'in çocuk işçilerinin United karşısında bir başarı elde etmesi sürpriz olur doğrusu. Diğer seride ise durum biraz daha çetrefilli. Bir yanda bu sene dünyanın en güzel topunu oynayan Barça, diğer tarafta Hiddink'in, 4-4'lük maçla iyiden iyiye karizma kazanmış, kendine güveni patlamış Chelsea'si. Oradan ne çıkacağını kestirmek güç.

Yani ya geçen seneki finalin rövanşını seyredeceğiz bu sene, ya da herkesin sene başında öngördüğü finali, ki finale kadar birbirlerine toslamamaları da kaderin cilvesi olsa gerek.
1 mayıs tatil olsun, tüm avrupa t.şak geçiyo bizle 1 mayısta çalışıyoz diye!

Hiç yorum yok: