30 Ekim 2010 Cumartesi

Mustafa hakkında herşey


1 - Mustafa sarp değil sarf'tır ziyandır.

2 - Mustafa gölge markaj yapma niyetiyle rakibi bırakıp kendi gölgesini marke eder.

3 - Mustafa topu sağ ayağıyla sürerken sağ tarafındaki futbolcuya pas vermek için ayağının dışını kullanamaz vücudunu 45 derece çevirir.

4 - Mustafa verkaç yaparken ya vermeyi unutur ya da toptan kaçar.

5 - Mustafa Ayhan'ın kendisini marke etmeyi bırakmasıyla Galatasaray'a gol atmasının gönül borcunu rakip takımlara karşı ödemektedir.

6 - Mustafa, yenilen golden sonra Galatasaray formasını yırtabilecek, atılamayan golden sonra Pino'ya küfredebilecek adamdır.

7 - Mustafa, Ali Turan'dır, Barış Özbek'tir, Servet Çetin'dir, hatta Servet Çetin'i tribüne çağıran taraftardır.

8 yorum:

anfieldyolu dedi ki...

kardeş eline,diline sağlık müthiş özetlemişsin...

Eren dedi ki...

Son madde bayağı başarılı olmuş. ASY seyircisi aynı, ha 2 hafta önce ha 2 hafta sonra.

Eren dedi ki...

Bir de Barış denilen zavallı yaratığın arkadan rakibi sakatlamak için yaptığı kasti hareketi gördükten sonra geçen seneki Sivas maçı aklıma geldi ve o adamdan bir kez daha tiksindim. Beyin fonksiyonları bir gram ileri gitmeyen adam, ve onu takımda tutmaya devam eden kendini bir gram ilerletemeyen, her gün geriye giden bir yönetim.

hagi dedi ki...

selamlar,

Soyle bir huyum var;bir konu/kisi/olay/fikir hakkinda haddinden keskin seyler okudugum zaman bir gecmise donup bu keskin ve sert ifadelere maruz kalan kisi hakkinda gecmiste ne dusunuldugune bakarim ki bu yargilar hakikaten insanimiza ait vur-kir-linc et psikoojisinin eseri mi yoksa akl-i selimle ulasilmis yargilar mi.

Dolayisiyla bir google yaptim,"site:cezayayi.blogspot.com Mustafa sarp" yazdim ve sarp ile ilgili neler yazilmis bi goz gezdirdim.

http://cezayayi.blogspot.com/2009/09/gunun-sozu-suc-insanoglunun-kadir.html

Deniyor ki burada,"Orta sahada yine Galatasaray'da oyununu her gün geliştiren Mustafa Sarp varken" Ceyhun'u neden milli takima aldin fatih hoca?
Sasiriyorum tabii ki,merakimi celbediyor gecen sezon milli takima layik gorulen oyuncu bu sene neden 'ziyan' oluyor,golge markaji yapan bir futbol fakiri oluyor?Daha da onemlisi bu kadar hevesle saydirdigimiz adam ile ilgili neden ufacik bir fikr-i takip yapilmiyor?

iyi aksamlar

Al lee dedi ki...

@hagi, böyle bir günden sonra @hagi diye cevap vermek ironik oldu biraz:)
ben olayı fikr-i takip yapmamak diye düşünmüyorum. daha doğrusu o yazının yazıldıpı Eylül 2009'da Galatasaray ardarda galibiyetler alıyor Mustafa Sarp'te attığı gollerle göz boyuyordu. Mustafa'nın tek topu başarıyla oynadığı ve sahanın iyilerinden olduğu birkaç tane maç dahi oldu bu sürede. Ne var ki uzun süre özellikle topsuz oyunda duruşunu ve maç içerisinde nasıl kaçak güreştiğini farkedince bu kadar uzun zaman içerisinde kendisine 2009 Eylül'de böyle destek veren beni bile iyice soğutacak kadar vasat bir futbolcu olduğunu gösterdi. Google'dan aratmana da çok gerek yoktu hakkaten bu satırlardan daha önce ona destek vermiştiniz desen ben zaten kabul ederdim.
yorumun için teşekkürler,
saygılar,

Barizzio dedi ki...

neyse ki tüm tartışmalarda sarptan cacık olmaz demiştim :)
bi de pinoyu ben beğenince wasted fena tepeliyodu beni, seyrantepede sesi kısılana kadar pino diye bağırmazsa bi şey bilmiyorum :)

Adsız dedi ki...

@barizzio;

üzgünüm ama pininho bu sene vereceğinin maksimumunu verdi benim gözümde.(evet 2 maç, hatta kadıköy bile yeter).daha iyisini yapamaz, seyrantepede de sıklıkla sahada olmaz.bu arada kayseriyi, trabzonu ve jimnastik külübünü yenersek şampiyonuz, sad but true :(

w.t

ahmetokur dedi ki...

Yalnız mustafanın kendi ekseni etrafında dönüpte hiçbir atraksiyon yapmaması beni gülme krizlerine sokuyor bazen :D Stay with us Sarp.