6 Ekim 2010 Çarşamba

Uygun adım ileri


Beklenen oldu.

Cuma gecesi Wasted we Ali'yle maç seyrederken konuşmuştuk, belliydi olacağı. Hatta Wasted Bülent Korkmaz'ı sevdiğini söyleyince, yanlış anlayıp bi de sağlam azarlamışlığım vakidir kendisini haksız yere! Bülent Uygun'u sevmem, sevenle de oturup bu konuyu tartışmam.

Koltuğa uygun görünüyordu. Biraz katakulli oldu istifası, resmen kaçar gibi gitti Buca'dan. Bence çok hoş da olmadı. Ama hayırlı olsun, bence Es Es için geçici de olsa iyi bir transferdir, bu sezon en azından ikinci 5'i zorlama ihtimalleri artacaktır.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Bülent Uygun hangi takıma gitse, o takımdan soğutuyor insanları. Eskişehir taraftarlarının büyük bir çoğunluğu Bülent Uygun konusunda geri adım atılması için baskı yapıyor yönetime, umarım ki başarılı olurlar. Eskişehirspor'a yakışmayacaktır bana göre Bülent Uygun. Gerek açıklamaları, gerek futbol anlayışıyla.. Her şeyiyle..

http://jaimelesport.blogspot.com/

9.15 dedi ki...

Bülent Uygun sezon öncesi Antep'e yaptığı katakulliyi yapmadan Buca'dan bu şekilde ayrılmış olsa belkide kendisine bu kadar kızılmazdı. Es-Es taraftarıda zaten yönetime bu konuda bir bildiri yayınladı ki Es-Es taraftarı da önemli bir taraftar grubudur.

Bizde İzmir'li futbolseverler olarak bu konuda düşündüklerimizi blogda karaladık.
http://www.scarfaroundmyneck.com