25 Kasım 2009 Çarşamba

İnter'i gören?


Barsa çok eksikti, inter yaklaşık tam kadro. Geçen ünlü bir blogda yorum kısmına, "reallilere hayırlı olsun, Messi ve İbra olmazsa en azından çekişmeli bir maç izleriz" demiştim. Dün akşamki maç gösterdi ki, çekişme olmayabilir bile. Dün akşam Rıdvan'ın aşırı abartı yorumları bile rahatsız etmedi beni. Bu kadar bütünleşmiş, bu kadar "total"leşmiş bir takım ben daha görmedim 90ların başından beri takip ettiğim futbol dünyasında. Rubin Kazan maçlarını seyretmedim, merak içerisindeyim, nasıl bir şey yapıp bu adamlara 2 maçta sadece 1 puan verdiğine rus ekibinin.

Bu akşam Old Trafford'da Beşiktaş cehennemi yaşayacak. Moraller yerinde, ama ne "yeeteeerrr" diyen taraftarları olacak yanlarında, ne kazım olacak forvette, ne de önder turacı defansta, işler o kadar kolay olmayacak.. Tarihi fark olmaz, tek taraflı geçen maç 2-0 ManU leyhine biter tahmini benden gelsin.

7 yorum:

Adsız dedi ki...

Beraberlik gelir o maçtan..benden sölemesi..

KinG

köşeli dedi ki...

manu'nun futbolcularıyla fb'ninkileri karşılaştırınca elbet dezavantaj. ama yeter diyen ve ters baskı kuran taraftarın olmayışı bence avantaj.
ve bjk bugün kazanacak.
demedi demeyin.

Barizzio dedi ki...

@ gençler
Ağzınızdan bal damlıyo. İnşallah ikinizden biri haklı çıkar :)
@ king
Tüm yorumlarına burda cevap vericem. O cümleler NTVspordan alıntı cümleler. 2 ay önce aynı siteden alıntı yapıp erken yardırıyolar demiştim. O yazıda da erken göklere çıkarıyolar demek istedim. Hangi futbolunu yere göğe sığdıramıycam olm beşiktaşın. Takım benim, ne mal olduğunu en iyi ben biliyom. "mustafa doğanlı okan buruklu seneyi anımsıyorum bu seneki kartalı seyrederken" dedim geçen gün bi ortamda misal..
Avrupa performansları konusunda haklısın, 7 pas yapmış değil beşiktaş ardarda maalesef..
Trapın beni fanatik tartışmaya çekmesi konusu: süper gözlem, yorumları yazarken kendisine, aynı şeyler geçiyodu aklımdan. Adam resmen medyacılık başarısı gösterdi o konuda..

trapano dedi ki...

fanatik tartışmaya çekmek neymiş, küfür bile ettiririm...

s. ulutrap

ahmetokur dedi ki...

ManU dağıtır.

Adsız dedi ki...

@ Barizzio

Gerilme bu kadar...:) olmadığın bi ortamda, hayatın tam ortasında(bilmeyenler için:ASY Kapalı) geyik mevzusu olmuştu NTV de devre arasında okuduğum haber..senden laf açıldı.Sonuç mu? tabiki de güzel bir sohbet oldu..:)

Trap Serhat a yaklaşadursun, artık size manager olarak bi program yapma gereği hissediorum..siz de hissedio musunuzz??
:D

KinG

ahmetokur dedi ki...

Tutmadı :)
Gençleri görünce Bjk nin alacagı belli oldu :)
Normal kadrosu karşısında Beşiktaşın mağlup olacağını her Beşiktaşlı rahatlıkla söyleyebilir.