4 Şubat 2009 Çarşamba

Yuvaya Dönüş #2


Bir ay kadar önce Defoe'nin dönüşünden bahsetmiştik. İlginç takım Tottenham, eski tayfayı toplamaya başladılar iyice! Sıradaki dönüşümüz Robbie Keane.

Kendisinden hiçbir zaman haz etmemişimdir. Ama itiraf etmeliyim ki, çok değerli bir oyuncudur. Olmadık anlarda maçın kaderine etki edebilen bir forvettir. Liverpool'da Torres'in varlığında, kaliteli bir yedek kulübesi oluşturmak zaten hoşuna gitmiyordu. Rafa Benitez, satışın sebebinin finansal olduğuna dair bir açıklama yaptı, normalde böyle şeyler duymazsınız. Yani bence bu bir tehlike sinyali, endüstriyel futbol, öyle görünüyor ki, önümüzdeki yıllarda kabuk değiştirmek durumunda kalacak. Ya araplar daha fazla para akıtacak, ya da küçülme yönünde bir düzeltme hareketi gözlemleyeceğiz futbol piyasalarında. Şahsi fikrim: İnşallah ikincisi olur!

Harry Redknapp, bu dönüşe ne kadar sevindiğini, radikal bir hamle yaparak gösterdi. Artık kaptanlık pazu bandı, artık Keane'in!
cinsel bündşen

5 yorum:

Adsız dedi ki...

bir takimin olsun be kardesim her gelen teklife evet diyor iyi ki kiz degilmis

trapano

Barizzio dedi ki...

@ Trapano
:))
"Ben kız olsam kesin.." diyosun yani..

Juan y Fer dedi ki...

Hello,
good and necessary acquisition for Tottenham. Liverpool can have offensive problems with this departure.
Regards,
http://saqueneutral.blogspot.com/
(a blog about sport in English and Español)

Adsız dedi ki...

:):) bu tabiri burkit icin kullanirdim kendileri kiz olsa hikmet amca evlat katili olurdu:) sabriden sonra keanende saclarini degil karakterini benzetmek zorundayim; uzuluyorum

trapano

fufinho dedi ki...

Chimbonda'da geri döndü