15 Eylül 2008 Pazartesi

Renksiz Kartal!


"Delikanlı adam renkli takım tutmaz" geyiğine bir katkı da, dünkü futbolundan geldi Beşiktaş'ın.

90 dakika boyunca birkaç uzak şut dışında önemli pozisyonu yoktu Beşiktaş'ın. Trabzon'un var mıydı? onların da yoktu.. Herkes mi 1 puan istiyordu ki sahada acaba?
François maç başında, "sanılanın aksine çok kapanık, golsüz bir maç olacak" demişti, doğru demiş. İki teknik adam da, karşısındaki takımın hücum gücünden korkarak çıktı maça. Mesele hücumda çoğalmak değil, ama kafalar kendi yarı sahalarındaydı. Bekleri maç boyunca toplamda 3-4 kere rakip sahalarda gördük, önliberolar orta yuvarlağı mesken tuttu, maçın %60'ı orta sahada oynandı dolayısıyla. Beşiktaş'ın en büyük savaşçısı Bobo sahada yürüdü. Delgado da, Bobo ve Holosko olmayınca şık hareketlerini maçı seyredenlere teselli armağanı olsun diye yaptı.
Hasılı maç golsüz bitti. İki takım da, erken bir derbi mağlubiyeti korkusuyla, 1 puana sevindi. Hayrını görsünler. Ama güzel futbol oynamadan alınan puan, sorarım size haram değil midir?

Trabzon beni şaşırttı. Gerçekten dirençli bir takım görüntüsü çizdiler. Bence bu sezon ilk 3'ü, 4 sene içinde de, neden olmasın, şampiyonluğu hak edebilirler!


vghjgj

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Ben Beşiktaşın bu sene şampiyon olabileceği kanısındayım, Barizzio ne kadar inanmasa da, ben inanıyorum.

Valorem

Adsız dedi ki...

en büyük trabzon, başka büyük yok!!

gamze

Adsız dedi ki...

trabzonlular hiç boşuna ilk 3 hayali kurmasın,üzülürler.

Adsız dedi ki...

"holosko ve yattara sız bir ts bjk maçı" yorumunu yapan sayın sarohan olayı özetledi.
gönül bir bjk taraftarı olarak erken bir gol yemek ya da atmak ve bunun sonucu olarak güzel bir maç izlemek istiyordu ama seri bozmak istemeyen teknik kadrolar ve futbolcular buna engel oldu
ts li serkan biraz bunu bozmaya çalıştıysa da gücü yetmedi vuruşları cılız kaldı
bjk bu tempoda gider ve seriye devam eder
ts seri yi bozmazsa daha da güçlenir tehlikeli olur güzel olur :)