20 Ağustos 2010 Cuma

Salvador


Uefa'nın da dediği gibi, "Milan Baroš saved the day for Galatasaray"!

İlk yarıda Fenerbahçe ve Galatasaray resmen yitikleri oynarken, İstanbul'da Baros, Selanik'te Niang, tek adamın takımda neleri değiştirebileceğini; "Oyunun kaderini değiştirecek oyuncu"su olmayan büyük takımın ne hallere düşebileceğini gösterdiler bize.

Yine de söylüyorum, iki takım da sezon için iç açıcı görüntü sergilemiyor, gördüğüm 3-4 resmi maçlarının sonrasında yapabileceğim yorum budur.

Trabzon maçını bir 15 dakika seyredebildik; duyduğum kadarıyla kaplan gibi savaşmışlar Anfield'da, helal olsun onlara da.

Peki 3 takım elense kupadan, D-Smart 300 TL'ye spor paketi satabilir mi? Nah satar!

3 yorum:

unknown dedi ki...

sırf D-smart'a inat bu takımların elenmesini isteyebilirim. o derece psikopatlaştırdı bu D-smart beni.

ahmetokur dedi ki...

Galatasaray 0-2 ye düştükten sonra aklını başına alıp adam gibi oynamaya başladı. Ama gerçektende günü kurtarmak iyidir 2-2'yle. Kesinlikle bize yakışmadı ama yinede oraya umutlu gidiyoruz.
Adnan polat devre arasında kapıları tekmelemiş diye duydum. Onla kalmayacak bu gidişatla daha çok kafasını vuracak duvardan duvara.Kewell-Baros bu takımın herşeyi. Helal olsun ikisinede.

Bir helal olsunda Trabzona.. Burda Liverpool'u devirirlerse hiç şaşırmayın :)

Barizzio dedi ki...

Galatasaray toparlanacaktır, eninde sonunda. Ben turu zor da olsa geçecekleri kanaatindeyim. Ama Aceto'nun Kangren yazısını görünce daha da endişe ettim galatasaray adına.