9 Haziran 2009 Salı

Zavallısın


Gitsen ne fark eder
kalsan ne fark eder
aldığın dolarlar
elbet bir gün biter....
beşiktaş çarşısı her şeye hükmeder, işte sen bu kadar zavallısın tümer
Sen bir Milan efsanesi olma fırsatını kaçırdın. Üstelik söylediğin onca sözden sonra. Yazık sana, kalıbının adamı değilmişsin.

7 yorum:

Adsız dedi ki...

bırakalım hocam bu romantik ayakları lütfen artık ya :)

kaptan

ramram dedi ki...

Bu adamın ailesi de acaip zengin falan diil miydi?

Adsız dedi ki...

o zaman barizzio şöle bi soru yönelteyim, real deil de barça alıo olsaydı(tabi mantıklı nedenler çerçevesinde, örnek messi başka bir yere gitse idi) nasıl karşılardın??

Burkay

Adsız dedi ki...

yalnız para uğruna takımı satan Milan. Parayı reddedemeyen onlar.

c

Adsız dedi ki...

"...2003 yılından bu yana İtalyan ekibinin formasını giyen Kaka, "Daha önce böyle bir mali kriz yaşanmamıştı. Milan'ın beni neden satmak zorunda olduğunu anlıyorum. Milan kulübü ve başkanına her zaman minnettar olacağım" ifadelerini kullandı..."

c

Barizzio dedi ki...

@c
Satan milan tabi, Kaka da gider ayak, "beni zorla yolladılıar"a getiriyo olayı. Birbirimizi yemeyelim. Çok pis katalan bazı topçular hariç dünyadaki tüm futbolcular R.Madrid'de oynamak ister. Kaka da bunlardan biriymiş. Tabi milan sattı yoksa, bonservisi de mi kaka alsaydı abi, allah gözünü doyursun :)
@burkay
desteksiz sataşma. Ne Nobre'yi tam içime sindirebilmişimdir, ne okan buruğu sevebilmişimdir misal. Messi ne alaka bilmiyorum ama giderse tabii ki sevinmem. Ronnie gittiğinde kızmadım, çünkü adam topunu oynuyodu güzel güzel, mütezahir söylemleri yoktu pek. Ama bi puyol giderse dev saydırırım, baştan diyim :)

Adsız dedi ki...

barizzio çarpıtıp Kaka'ya bi de Bok atıosunn...:D
hehehe

Burkay