3 Haziran 2009 Çarşamba

Uygun Tercih Daum


Neden uygun tercih? Daum yıllardır beklenen "avrupa'da kupa" hayalini gerçekleştirecek adam mı? Hayır. Ama Aziz Başkanın kongre için belirlediği "3yılda 3 şampiyonluk" için en uygun isim: Daum...Önümüzdeki 3 sezon kondisyon profesörü koch ile savaşan fenerbahçe vaadini yerine getirmiş olacak aziz başkan. Medya ile arası da düzelecek çünkü çıkan haberlere bakılırsa Şeytan veya Kralı sportif menajer olarak getirecekmiş ( alın size volkan ballı-aykut-daum-murat kuş herhangi biri arasındaki anlaşmazlık haberleri ). Transfer manyağı Daum ile kadro genişliği de olacak. Büyük konuşuyorum önümüzdeki 3 yılda fenerbahçe en az 2defa şampiyon olacaktır. Kaleci volkanı begenmeyen adamın yasin, can, ali bilgin, josico, maldonado, gökhan e. , selçuk'a ficken off çekeceğinden şüphem yok sağolsun...


Şimdi Galatasaraylı ve Beşiktaşlı okuyucularımızdan beklediğimiz soru: eee avrupa? arkadasım "kupa bizim şampiyonluk bizim" tişörtlerinizdeki şampiyonluk ve kupaları nerede aldığınızı sorarım.
burkit bilir ben alman severim ahaha

3 yorum:

Barizzio dedi ki...

Sonuçta maçlarımızın yarısını avrupada oynuyoruz kardeşim :)
Daum konusunda haklısın. Avrupada başarı getirmek için bence zamana ihtiyacı vardı, şimdi o zaman da verilirse fenerbahçe 3-4 sene önceki güzel zamanlarına dönecektir. Tabii, çok önemli bir başarılı transfer dönemi şartı var bu söylediklerimizin gerçek olması için..

Adsız dedi ki...

futbol dilencisi ya da futbol tanrıları gibi laflar kadar olmasa da şu "aziz başkan" olayı da beni baya bi geriyor, rahatsız oluyorum..

kif

Adsız dedi ki...

ya digerlerine katılıyorum da bunu mazur gör abi, bunu diyecem azizi öz amcamdan çok sevdigim için...

trapano