17 Haziran 2009 Çarşamba

KOCAMAN HOŞGELDİN


Fenerbahce transfere hızlı girdi, yönetim önüne geleni alıyor. Gerekirse kayseriden pastırma alır gibi olay yerine gidip alıp geliyorlar. türkiyede alınabilecek 2 isim vardı 2sini de aldılar: bilica ve Mehmet Topuz. Diğerlerine gelince, Bekir genç ve yetenekli olabilir, ama sürekli oynayamayacagı için Yasinden daha faydalı olabilecegini düşünmüyorum. Özerin ise çok gereksiz bir transfer oldugunu düşünüyorum. Verilen vaatler yüzünden vasatın üstü olan herkes fenerbahcede toplanıyor; farkı yine yabancılar gösterecek.

Yazının başlığına gelince, bence sezonun transferidir kralın dönüşü...abimle evin koridorunda oynadığımız "10da devre 20de biter" maçlarındaki Rıdvanın rakibiydi aykut. Kötü ayrılmıştı, dönüşü çok güzel oldu, çünkü ona öyle bir görev verildi ki hiç yıpranmayacak, hiç okların hedefi olmayacak, teknik kadrolar değişecek o kalacak, duruşu kirlenmeyecek, tıpkı Volkan Ballı gibi.
Ha o zaman niye geldi? geldi kardeşim! istiyorsa hiç bişey yapmasın ama kulubun efsane bir isminin kulupte aktif olarak durması bana keyif verir. bişeyler yapmaya çalışan rıdvan, oguz, hagi, rıza, bülent gibi harcanacagına, gözümün önünde dursun yav! teşekkürler aziz başkan ve yönetimi , hoşgeldin kral

3 yorum:

kiki (kazım kazım) dedi ki...

Aykutun gidişi, fenerbahçemizin yüzünü karartan bir gece yaşanmasına sebep olmuştur.

Trabzona attığı gol sonrası şampiyonluğu getiren adam "keşke o golü atmasaydım" diyebilmektedir.

Adam kelimesinin yarattığı anlamı tamamiyle doldurabilen insanlardan birisinin bir türlü adam olamayan bir takımda yer alacak olması ne güzel ....

Adsız dedi ki...

türk futbolunda teknik direktörlük kariyerinde başarısızlıklarını her seferinde "adamlığı" ile sıvamaya calışan kişi.

-anelka'nın elle attığı gol sonrası garip bir şekilde bu duruma el atmış ve istifa kararı vermiş ama daha sonra vazgeçirilmiştir. ancak işin garip noktası bursa maçı haricinde trabzonla çekiştikleri sezon kendisi antalyasporada elle kontrol edip bir gol atmış ve trabzonu belkide şampiyonluktan etmiştir.

-3-5-2 sistemini, kanatlardaki hem defans hem ofans görevinin tek futbolcuya yüklendiği için anti demokratik bulan aykut kocaman, bir dönem görevde bulunduğu çocuk esirgeme kurumlarında, hayatın en adaletsiz tokadını yemiş o çocuklara bir de faşizmin tokadını yapıştıran melih gökçek'in takımına transfer oluyor...kanat görevini tek başına yüklenen o masum, o saf, o hakları yenen futbolcuları gözü gibi koruyup demokratik haklarını savunun aykut kocaman'ın, ankaraspor'a transfer olurken melih gökçek'in temsil ettiği zihniyet aklının ucundan bile geçmiyor

-fenerbahçe 'nin istanbulspor petkov için gönderdiğini iddia ettiği, ancak beşiktaş-istanbulspor maçının teşvik primi olduğu bir adet a4 kağıdında futbolcucusundan, malzemecisine kadar ödenen rakamlarla belli olan olayda neden susmuştur etik beyi. takımın başındaki teknik direktördür ama a4 kağıdında takımın genel menejeri dahil herkesin paylaştığı paradan haberdar değildir.

raskonik

Adsız dedi ki...

yazındaki en güzel kelime sondan üçüncü satırda..ama gitmişsin yanına rıdvan, oğuz, rıza, bülent gibi kelimecikler de yazmışsın..süper bi cümle yanlış öznelerle berbat oluvermiş..ya da nesnelerle, tümleçlerle..herneyse..

hagi harcanmaz sevgili trap..harcanamaz..harcanabilemez..dikkatini cımbızlarım..

sevgili trap :)

w.t